Adana'da geri dönüşüm tesisindeki yangın söndürüldü

Adana'da meydana gelen ve oto lastik geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince iki saatte söndürüldü.

AY
Arif Yücel Editör
YAYINLAMA
01 Eylül 2024 07:18
GÜNCELLEME
01 Eylül 2024 07:18
Adana'da geri dönüşüm tesisindeki yangın söndürüldü
AY
Arif Yücel Editör

Adana'nın Sarıçam ilçesinde bulunan bir oto lastik geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışması sonucunda söndürüldü. Yangın, saat 21.30 civarında Kürkçüler Mahallesi'ndeki tesiste, bölgedeki elektrik kesintisi sonrasında trafonun alev almasıyla başladı. Alevler kısa sürede tüm iş yerini sardı.

Tesis çalışanları, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirerek yardım istedi. Yangına müdahale için bölgedeki itfaiye ekiplerinin yanı sıra çevre ilçelerden de takviye ekipler gönderildi.

Depoda bulunan lastikler ve üretim tesisi büyük ölçüde yangından etkilenirken, yaklaşık iki saatlik bir çalışmanın ardından yangın kontrol altına alındı ve tamamen söndürüldü.

Yangın sonucunda tesis büyük çapta hasar görmesine rağmen, olayda herhangi bir yaralanma yaşanmadı. Yangın sonrası ekipler, tesiste soğutma çalışmalarına devam ediyor ve yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme sürüyor.

Devrilen traktörde bir kişi öldü

Adana'nın Yumurtalık ilçesinde meydana gelen üzücü bir kazada, bir traktör devrildi ve 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı. Kaza, Kaldırım Mahallesi'nde traktörün yol kenarındaki tarım arazisine devrilmesi sonucu gerçekleşti. Traktörde bulunan Suriye uyruklu iki kişi, aracın altında sıkıştı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışmaları sonucunda sıkıştıkları yerden çıkarılan Abdurrezak El Hammade'nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Durumu ağır olan diğer kazazede ise sağlık ekipleri tarafından Yumurtalık Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa