Trabzonspor'dan Fatih Tekke açıklaması...

Karadeniz ekibi Trabzonspor, Fatih Tekke ile anlaşıldığı yönündeki iddiaların ortaya çıkmasının ardından açıklama yaptı...

AY
Arif Yücel Editör
YAYINLAMA
01 Eylül 2024 08:38
GÜNCELLEME
01 Eylül 2024 08:38
Trabzonspor'dan Fatih Tekke açıklaması...
AY
Arif Yücel Editör

Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı ile yolların ayrılmasının ardından zaman kaybetmek istemiyor. Bu ayrılığın ardından bordo-mavili ekip, yeni teknik direktör arayışlarını hızlandırdı.

Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan’ın, teknik direktör Fatih Tekke ile görüştüğü ve anlaştığı yönündeki iddialar üzerine Trabzonspor Kulübü’nden resmi bir açıklama yapıldı. Açıklamada, "Trabzonspor Yönetim Kurulu olarak, herhangi bir teknik direktörle anlaşma sağlanmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız. Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında İkas Eyüpspor ile oynayacağımız müsabakanın ardından, yönetim kurulumuz bir araya gelerek teknik direktör adaylarını kapsamlı bir şekilde değerlendirecektir," ifadelerine yer verildi.

Fatih Tekke'den Trabzonspor açıklaması

Alanyaspor ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fatih Tekke, Süper Lig’de cuma günü oynanan Fenerbahçe maçının ardından Trabzonspor’la ilgili bir soruya şu yanıtı verdi:

Galatasaray'a İcardi'den kötü haber...

Trabzonspor'da bu gelişmeler yaşanırken, Galatasaray'dan da şok bir sakatlık haberi geldi.

Süper Lig'de Adana Demirspor ile karşılaşan Galatasaray'da önemli bir sakatlık yaşandı.

Sarı-kırmızılı takımın golcü oyuncusu Mauro Icardi, maçın 24. dakikasında sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Icardi’nin yerine 25. dakikada Michy Batshuayi oyuna dahil oldu.

Kulüpten resmi açıklama

Galatasaray Kulübü, "Futbolcumuz Mauro Icardi, Adana Demirspor maçının ilk yarısında bir pozisyonda zorlanma sonucu sağ arka adalesinde yaşadığı sorun nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalmıştır. Oyuncumuzun durumu yapılacak detaylı tetkiklerin ardından netleşecektir" şeklinde bir açıklama yaptı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa