Nesrin Cavadzade, Sandık Kokusu'na dahil oldu!

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, Show TV'de ikinci sezonuyla ekrana gelecek olan Sandık Kokusu dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
01 Eylül 2024 11:00
GÜNCELLEME
01 Eylül 2024 11:49
Nesrin Cavadzade, Sandık Kokusu'na dahil oldu!
Ecem Çetin Editör

İlk sezonuyla çarşamba akşamlarına damgasını vuran ve çok sayıda hayran kitlesi elde eden Sandık Kokusu dizisi, çarşamba akşamları izleyici karşısına çıkıyor. 

Show TV'de ekrana gelen, son dönemin en dikkat çeken projelerinden birisi olan sevilen dizi, büyük bir ilgiyle izleniyor.

Başrolünde, Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Necip Memili, Meriç Aral, Uğur Yücel'ün yer aldığı, bölümleri, sahneleri, oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken dizi, milyonları ekran başına kilitliyor. 

Sevilen dizi, ikinci sezonuyla izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Sandık Kokusu, 18 Eylül'de ikinci sezonuyla yeniden ekrana gelmeye devam edecek. 

Yeni sezon hazırlığı devam eden Sandık Kokusu dizisine yeni bir isim dahil oluyor. 

Kadroya bomba isim 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Son olarak Şahane Hayatım dizisinde kamera karşısına geçen ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, dizinin kadrosuna katılıyor. 

Ünlü oyuncu, sevilen dizide Ayça karakteriyle izleyenlerinin karşısına çıkıyor. 

Yapımını O3 Medya'nın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda yeni sezonda  Altan Dönmez oturacak. Diziyi Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme almaya devam edecek. 

Dizinin oyuncu kadrosunda Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Necip Memili, Meriç Aral, Seda Türkmen, Serkay Tütüncü, Sercan Badur, Uğur Yücel gibi isimler yer alıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa