İstanbul'da bugün trafiğe kapanan yollar

İstanbul'da dün ve bugün düzenlenen triatlon yarışlarından dolayı bazı yollar trafiğe kapatıldı. İşte İstanbul'da trafiğe kapatılan yollar...

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
01 Eylül 2024 12:01
GÜNCELLEME
01 Eylül 2024 12:22
İstanbul'da bugün trafiğe kapanan yollar
Hakan Öksüz Editör

İstanbul Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteğiyle, Beykoz Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Challenge Family ve Türkiye Triatlon Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen organizasyonda, yüzme, bisiklet ve koşu etaplarında yerli ve yabancı yaklaşık 800 sporcu yarışacak.

Dün trafiğe kapatılan yollar

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen etkinlik kapsamında, dün Beykoz’da bazı yollar trafiğe kapatıldı. Bu çerçevede, Küçüksu Mihrişah Valide Sultan Caddesi, Atatürk Caddesi ve Göksu Caddesi sabah saat 05.00 ile 13.00 arasında araç trafiğine kapandı.

Bugün trafiğe kapatılacak yollar

Organizasyonun 1 Eylül Pazar günü gerçekleşecek bisiklet etabı için, Kavacık-Küçüksu geliş yönü 05.00-09.30 saatleri arasında trafiğe kapatılacak, Küçüksu-Kavacık yönü ise trafiğe açık kalacak.

Sabah saatlerinde bu yıllar trafiğe kapalıydı

Öte yandan TEM Otoyolu'nun güney şeridi Harp Akademileri ile Kavacık Kavşağı arasındaki bölüm 05.30-09.30 saatlerinde kapalı kalacak. Avrupa'dan Asya'ya geçiş yönü trafiğe kapatılırken, diğer yön olan Harp Akademileri-Kavacık istikametinde trafik akışı devam edecek.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün güney yönü (Avrupa-Asya) ise sabah 05.30'dan 09.30'a kadar trafiğe kapalı olacak, köprünün Asya'dan Avrupa'ya geçiş yönü ise açık olacak.

Koşu parkuru için ise Küçüksu ve Körfez Caddesi arası 06.30 ila 10.30 saatleri arasında çift yönlü olarak trafiğe kapanacak.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa