İlyas Salman'dan öldü iddialarına yanıt geldi!

Yeşilçam'ın usta oyuncularından İlyas Salman hakkında öldü iddiaları gündeme geldi. Salman, hakkında yayılan haberlere yanıt verdi.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
01 Eylül 2024 16:52
GÜNCELLEME
01 Eylül 2024 17:59
İlyas Salman'dan öldü iddialarına yanıt geldi!
Ecem Çetin Muhabir

Banker Bilo, Çiçek Abbas, Şekerpare, Hababam Sınıfı Güle Güle gibi çok sayıda filmde rol alan Yeşilçam'ın unutulmaz ve sevilen ismi İlyas Salman ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 

Yeşilçam'ın yaşayan efsanelerinden birisi olan 74 yaşındaki usta oyuncunun vefat ettiğine dair haberler konuşulmaya başlandı. 

O haber sosyal medyada gündem oldu ve "İlyas Salman vefat etmiş" tarzında çok sayıda yorum yapıldı. 

İlyas Salman, öldüğüne dair çıkan haberlere sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 

Kendisini sevenlere seslenen ünlü oyuncu, "Arkadaşlar üzülmesin" dedi. Oyuncu, gayet iyi olduğunu ifade etti.

Diyarbakır'da kaybolan ve günlerdir bir haber alınmayan Narin'i hatırlatan İlyas Salman, "Şu kızcağız bulunsun artık. Bir işe yaramış olurlar." dedi. 

Salman, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

 İlyas Salman kimdir?

Ünlü oyuncu 1950 tarihinde Malatya'da dünyaya geldi. Türk sinemasının sevilen aktörlerinden birisi olan İlyas Salman, okuduğu Ankara Devlet Konservatuvarı'nı son sınıfta bırakmasının ardından  İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda oyunculuğa adımını atmıştır. İlyas Salman, sinema dünyası ile 1977 senesinde tanışmıştır. Oyuncu, Baskın filminde kamera karşısına geçmiştir. Çok sayıda Yeşilçam filminde kamera karşısına geçen İlyas Salman, "Çöpçüler Kralı", "Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor", "Kibar Feyzo", "Hababam Sınıfı Güle Güle ", "Çiçek Abbas", "Şekerpare" gibi filmlerde rol aldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa