Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu bu akşam bir araya geliyor!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bu akşam önceki dönem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geleceklerini açıkladı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
01 Eylül 2024 17:19
GÜNCELLEME
01 Eylül 2024 18:03
Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu bu akşam bir araya geliyor!
Ecem Çetin Editör

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kurultaya hazırlanıyor... Partinin olağanüstü tüzük kurultayı 6-9 Eylül tarihlerinde Ankara'da yapılacak.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün Ankara'da Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenen CHP Ankara İl Danışma Kurulu Toplantısına katıldı.

Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Tüzük Kurultayı ile ilgili açıklamalarda bulunan Özgür Özel, 4-9 Eylül arası bir Değişim Kurultayı öngördüklerini ifade etti.

 

Özel, 4 Eylül günü tarihe önemli bir atıf yapılacağını ve Sivas'a giderek, Değişim Kurultayı'nı Sivas'ta başlatacaklarını söyledi.

CHP Lideri, ayın 5'inde Tüzük Komisyonu'nun son toplantısını yapacağını, o toplantı tüzüğünde kurultaya önerilmek üzere son şeklinin verileceğini ifade etti. 

"Önce talep toplayacağız, sonra da CHP'nin önerisini halkımıza arz edeceğiz"

Özgür Özel, şu ifadeleri kullandı; 

Normalleşme ile ilgili konuşan Özel, Anıtbakir'de el sıkışmayanlardan biri olmamaya karar verdiğini söyledi. Özgür Özel, sürekli olur olmaz kavgalarla didişip vatandaşa 'benim derdim ne, bunlar ne konuşuyorlar' dedirtenlerden olmamaya karar verdiğini ifade etti. 

CHP Lideri, şöyle devam etti; 

"Müzakere edeceğimiz zaman müzakere edeceğiz, mücadele edeceğimiz zaman mücadele edeceğiz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle sokak röportajındaki sözlerinden sonra tutuklanan ve geçtiğimiz günlerde serbest bırakılan Dilruba Kayserilioğlu ile ilgili Özgür Özel, 33 yaşındaki bir kadının sadece düşüncelerini açıklamasından kaynaklı içeri atılmasına sonuna kadar karşı olduğunu söyledi. 

"Ona sahip çıkmak boynumuzun borcu"

Özel, konuya ilişkin şunları söyledi;

Özel ve Kılıçdaroğlu buluşması 

Özel, bu akşam önceki dönem Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geleceklerini söyledi. CHP Lideri, tüzük ile ilgili geldikleri noktayı anlatıp, önerilerini alacaklarını ve görüşlerini Tüzük Komisyonu'na teslim edeceklerini belirtti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa