Nicolas Jackson'dan Yusuf Dikeç pozu

Chelsea'nin golcüsü Nicolas Jackson, Premier Lig'de attığı gol sonrası milli atıcımız Yusuf Dikeç'in pozu ile sevindi.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
01 Eylül 2024 19:53
GÜNCELLEME
01 Eylül 2024 20:21
Nicolas Jackson'dan Yusuf Dikeç pozu
EK
Esra Koçak Editör

Chelsea'nin Senegalli forveti Nicolas Jackson, Premier Lig'de Crystal Palace'a karşı attığı golden sonra dikkat çeken bir gol sevinci gerçekleştirdi. 25. dakikada attığı golle takımını 1-0 öne geçiren Jackson, gol sevincinde Paris Olimpiyatları'nda ikonik hale gelen Türk milli atıcımız Yusuf Dikeç'in pozunu verdi.

Bu hareket, hem taraftarlar hem de spor camiası tarafından büyük ilgi gördü. Premier Lig'in resmi sosyal medya hesabı da, Jackson'ın bu gol sevincini Yusuf Dikeç'in fotoğrafıyla birlikte paylaştı, bu da Dikeç'in pozunu daha geniş bir kitleye tanıtmış oldu.

23 yaşındaki forvet, bu sezon Premier Lig'deki üçüncü maçında ikinci golünü kaydetti ve performansıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Bu sonucun ardından Chelsea, 4 puana yükseldi. Crystal Palace ise bu sezonki ilk puanını aldı.

Chelsea, ligin bir sonraki haftasında Bournemouth deplasmanına gidecek. Crystal Palace, sahasında Leicester City ile karşı karşıya gelecek.

'24 Yıldır hep aynı poz"

Yusuf Dikeç o pozun hikayesini anlattı: "O pozisyon bizim atışa başladığımızdan bu yana yaklaşık 24 yıldır hep aynı pozisyon. Hatta 2011 yılında dünya şampiyonu olduğumda da aynı pozisyondu. Dünya; olimpiyat ruhuna uygun, fair-play'in olduğu, dopingin, ekipmanın ve teçhizatın olmadığı, doğal insan vücudunun, yeteneğinin sergilendiği saf, o duru başarıyı gördü. Olimpiyat ruhuna en uygun sporcuyu gördüğü için herhalde tüm dünya kabul etti. Bu da bizi ülkemiz adına ayrıca mutlu etti."

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa