Beşiktaş Sivasspor'u iki golle geçti üçte üç yaptı

Süper Lig'de Beşiktaş, Sivasspor'u 2-0 mağlup etti. Siyah-beyazlılara galibiyeti getiren golleri Ciro Immobile ve Gedson Fernandes kaydetti.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
02 Eylül 2024 00:26
GÜNCELLEME
02 Eylül 2024 00:26
Beşiktaş Sivasspor'u iki golle geçti üçte üç yaptı
DHA
Kaynak DHA

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, Net Global Sivasspor'u kendi sahasında ağırladı. Tüpraş Stadı'nda oynanan mücadelede Beşiktaş, sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Beşiktaş'ın golleri Immobile ve Gedson Fernandes'ten

Beşiktaş'a galibiyeti getiren goller, 27. dakikada penaltıdan Ciro Immobile ve 89. dakikada Gedson Fernandes'ten geldi. İlk yarıda Sivasspor'un kalabalık savunması karşısında net pozisyon bulmakta zorlanan Beşiktaş, Immobile'nin penaltı golüyle soyunma odasına 1-0 önde girdi. Karşılaşmanın son anlarında ise Sivasspor'un risk alarak açılmasıyla boş alanlar bulan Beşiktaş, Gedson Fernandes'in attığı golle farkı ikiye çıkardı. Maç bu skorla tamamlandı ve Beşiktaş sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Beşiktaş ligde namağlup ilerliyor

Bu galibiyetle birlikte Beşiktaş, ligdeki üçüncü maçını da kazanarak puanını 9'a yükseltti. Sivasspor ise 4 puanda kaldı.

Uduokhai ilk kez sahada

Beşiktaş'ın son transferi Felix Uduokhai, siyah-beyazlı formayla ilk kez taraftarın önüne çıktı. Beşiktaş, Omar Colley'in PAOK'a transferi sonrası savunmada oluşan boşluğu Uduokhai ile doldurdu.

Ernest Muçi İlk 11'de şans buldu

Geçen sezonun devre arasında Beşiktaş'a katılan Ernest Muçi, bu sezon ilk kez bir maçta ilk 11'de yer aldı. Lugano ile oynanan iki karşılaşmada sonradan oyuna dahil olan Muçi, ligde ise yalnızca Antalyaspor maçında kısa süreliğine forma giymiş ve bu maçta bir gol kaydetmişti.

Onana sakatlığı nedeniyle kadroda yok

Beşiktaş'ta Jean Onana, arka adalesindeki ağrılar nedeniyle kadroya alınmadı. Kamerunlu oyuncu, Lugano ile geçen hafta oynanan maçta da forma giyememişti. Onana, Süper Kupa'da sonradan oyuna girmiş, Samsunspor ve Lugano maçlarında süre almış, Antalyaspor maçında ise yedek kulübesinde oturmuştu.

Sol Bamba için saygı duruşu

Dün vefat eden Adanaspor Teknik Direktörü Sol Bamba unutulmadı. Karşılaşma öncesinde her iki takım oyuncuları ve taraftarlar, Bamba için saygı duruşunda bulundu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa