16 yaşındaki çocuk, tartıştığı Suriyeliyi öldürdü

Bursa'da yaşanan trajik olayda 16 yaşındaki çocuk, tartıştığı Suriyeli genci 12 bıçak darbesiyle öldürdü... İşte olayın ardından yaşananlar ve detaylar...

EM
Erhan Meyveci Editör
YAYINLAMA
02 Eylül 2024 04:20
GÜNCELLEME
02 Eylül 2024 04:20
16 yaşındaki çocuk, tartıştığı Suriyeliyi öldürdü
EM
Erhan Meyveci Editör

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 23 yaşındaki Suriyeli Hani K., 16 yaşındaki Efe G. tarafından 12 bıçak darbesiyle öldürüldü. Olay, gece yarısı 00.30 civarında İnegöl ilçesi Sinanbey Mahallesi'ndeki Arap Cami Sokak'ta gerçekleşti. Bilinmeyen bir sebeple Efe G. ile Hani K. arasında tartışma çıktı.

Tartışma hızla alevlendi ve Efe G., yanındaki bıçakla Hani K.'yi yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Hani K., İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ancak, 12 yerinden bıçaklanan Hani K., doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri, olay yerinden kaçan Efe G.'yi kısa sürede yakaladı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

El freni çekilmeyen otomobil, araca çarptı

Öte yandan Bursa'da yaşanan başka bir olayda ise sürücüsünün el frenini çekmeye unuttuğu otomobil, park halindeki araca çarptı. Kaza, sabah saatlerinde Bursa'nın Nilüfer ilçesinde meydana geldi. Üçevler Mahallesi'nde yaşayan bir sürücü, aracını yol kenarına park ettikten sonra el frenini çekmeyi unutarak otomobilini temizlemeye başladı. Ancak bu sırada otomobilin hareket ettiğini fark eden sürücü, paniğe kapıldı. Aracı durduramayan sürücünün otomobili, park halindeki bir araca çarptı. Olay anı kameralara yansırken, araçta maddi hasar meydana geldi.

Türkiye'deki trafik kazalarının başlıca üç nedeni

Hız ihlali

Trafik kurallarına uymayarak aşırı hız yapma, kazaların en yaygın nedenlerinden biridir. Hız limitlerinin üzerinde seyretmek, sürücülerin araçlarını kontrol etmelerini zorlaştırır ve kaza riskini artırır.

Alkollü araç kullanımı

Alkollü sürüş, sürücülerin reflekslerini ve karar verme yeteneklerini olumsuz etkiler. Bu durum, kazalara yol açan önemli faktörlerden biridir.

Dikkatsizlik ve tedbirsizlik

Sürücülerin yola odaklanmaması, cep telefonu kullanımı, yorgunluk gibi dikkat dağınıklıkları, kazaların üçüncü büyük nedenidir. Bu tür ihmal ve tedbirsizlikler, ani karar verme durumlarında kazaya neden olabilir.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa