Balkonun altında sohbet eden gençlere silahlı saldırı...

Aksaray'da yaşanan kanlı olayda balkonun altında sohbet eden gençlere ateş eden şahıs, o kişilerin yakınları tarafından darp edildi...

EM
Erhan Meyveci Editör
YAYINLAMA
02 Eylül 2024 04:55
GÜNCELLEME
02 Eylül 2024 04:55
Balkonun altında sohbet eden gençlere silahlı saldırı...
EM
Erhan Meyveci Editör

Aksaray'da, Veli Tan (30) ve Beytullah Erdoğan (23), yağmurdan korunmak amacıyla komşularının balkonunun altına sığındıkları sırada kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırının ardından silah seslerini duyan Tan ve Erdoğan'ın yakınları, saldırganı yakalayarak ağır şekilde darp etti. Veli Tan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, Beytullah Erdoğan ve yüzü tanınmayacak hale gelen silahlı saldırganın durumlarının ağır olduğu bildirildi.

Olay, saat 22.30 sıralarında Gülağaç ilçesine bağlı Akmezar köyünde meydana geldi. İddiaya göre, Veli Tan ve arkadaşı Beytullah Erdoğan, yağmurdan korunmak için komşularının balkonunun altına girdi. Burada sohbet eden ikiliye kimliği belirsiz bir kişi tabancayla ateş açtı. Silah sesini duyan yakınları, saldırganı yakalayıp ağır şekilde darp etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yaralılar ve darbedilen saldırgan, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gülağaç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Veli Tan, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Durumları ağır olan Beytullah Erdoğan ve silahlı saldırgan ise Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Silahlı saldırganın aldığı ağır darbeler nedeniyle yüzünün tanınmayacak hale geldiği ve bu yüzden jandarmanın yüz tanıma sistemiyle kimliğini tespit edemediği öğrenildi. Olayın ardından Veli Tan’ın acı haberini alarak hastaneye gelen yakınları sinir krizi geçirirken, ekipler geniş güvenlik önlemleri aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa