İzmir'de korkunç olay: Gasp, soygun, cinayet...

İzmir'de yaşanan olayda şüpheli şahıs biri taksici olmak üzere iki kişiyi öldürdü. İşte yaşanan olayın detayları ve olayda son durum...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
02 Eylül 2024 05:38
GÜNCELLEME
02 Eylül 2024 05:38
İzmir'de korkunç olay: Gasp, soygun, cinayet...
DHA
Kaynak DHA

İzmir'de, Bülent Şengün (37) bir dizi gasp ve cinayet suçu işleyerek şehri dehşete düşürdü. Şengün, taksici Arif Karabacak'ı gasbedip tabancayla öldürdü, ardından yoldan geçen bir hafif ticari aracı gasp etti. Bu araçla gittiği marketi soymaya çalışırken, kendisine direnen iş yeri çalışanı İlayda Algar'ı tabancayla yaraladı. Olayların ardından bir ATM'den para çeken Engin K.'yı da gasbederek tabancayla vurarak öldürdü. Şengün, polis tarafından kaçtığı araçla yakalanarak gözaltına alındı.

Cinayetleri işleyen Bülent Şengün

İddiaya göre, olaylar Ayrancılar Mahallesi'nde başladı. Bülent Şengün, Arif Karabacak'ın kullandığı 35 AP 582 plakalı taksiye bindi ve Yazıbaşı Mahallesi'ne gitti. Şengün, yanında taşıdığı tabancayla taksici Karabacak'ı bir tarlada gasbetti ve ensesinden vurarak öldürdü. Ardından takside bulunan paraları alarak kaçtı. Yolda 35 AP 6716 plakalı hafif ticari aracı gasp eden Şengün, bu araçla Torbalı ilçesine bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi'ne gidip bir markete girdi. Marketi soymaya çalışan Şengün, kendisine direnen market çalışanı İlayda Algar'ı tabancayla vurarak olay yerinden kaçtı. Durumun bildirilmesi üzerine polis ve jandarma ekipleri şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Öldürülen taksici Arif Karabacak

Şengün, gasbettiği hafif ticari araçla Karabağlar ilçesine geçti. Paşaköprü Mezarlığı yakınlarındaki bir ATM'den para çeken Engin K.'yı da gasbedip tabancayla vurarak öldürdü. Ardından kaçan Şengün, Menderes ilçesine bağlı Gümüldür Mahallesi'ne doğru ilerlerken, Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin takibi sonucu yakalandı.

Gözaltına alınan Bülent Şengün, Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Şengün'ün buradaki işlemlerinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü'ne sevk edileceği belirtildi. Olay sonucunda, Arif Karabacak ve Engin K. hayatını kaybederken, market çalışanı İlayda Algar'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa