Ciro Immobile boş geçmiyor... Gündem oldu...

Beşiktaş'ın golcüsü Ciro Immobile gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekerken ülkesinde de gündem oldu...

EM
Erhan Meyveci Editör
YAYINLAMA
02 Eylül 2024 07:39
GÜNCELLEME
02 Eylül 2024 07:39
Ciro Immobile boş geçmiyor... Gündem oldu...
EM
Erhan Meyveci Editör

Sezona Galatasaray'ı Süper Kupa maçında 5-0 yenerek fırtına gibi bir başlangıç yapan Beşiktaş'ta yeni transferlerin performansları göz kamaştırıyor.

Siyah-beyazlı ekibin kadrosuna kattığı yıldız isimlerden biri de İtalyan gol kralı Ciro Immobile olmuştu. İtalyan forvet, Galatasaray ile oynanan Süper Kupa maçında biri ilk dakikada olmak üzere iki gol atarak takımına kupayı da kazandırmıştı. Ancak bu onun ne ilk golü ne de son golü oldu. İtalyan forvet şuana kadar oynadığı maçları boş geçmedi.

İtalyan Basını Ciro Immobile'yi Konuşuyor

Star'da yer alan habere göre; Ciro Immobile, ülkesinde de gündem olmayı başardı ve İtalyan basınının manşetlerinde yer aldı. Beşiktaş'ta gol atmaya devam eden yıldız oyuncu için İtalyan spor medyası övgü dolu ifadeler kullandı. Bazı yorumcular, Immobile'nin tekrar İtalya milli takımında forma giymesi gerektiğini savundu.

Avrupa Kupaları’nda da Etkili Performans

34 yaşındaki deneyimli golcü, Beşiktaş formasıyla çıktığı 5 resmi maçta toplamda 6 gol attı. Süper Lig'de oynadığı 2 maçta 2 gol kaydeden Immobile, Avrupa Kupaları’nda da başarılı bir performans sergiledi. Son olarak Lugano'ya karşı takımının 5-1 kazandığı maçta iki gol atarak Avrupa sahnesinde de adından söz ettirdi.

Geçen Sezonki Performansı

Geçtiğimiz sezonu Lazio’da tamamlayan Ciro Immobile, İtalyan ekibiyle 21 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 7 gol atıp 1 asist yapan Immobile, bu sezon Beşiktaş’ta performansını daha da yukarı taşıdı.

Ciro Immobile, İtalyan futbolunun son yıllardaki en önemli golcülerinden biridir. 20 Şubat 1990 tarihinde İtalya'nın Torre Annunziata şehrinde doğan Immobile, kariyerine Sorrento'da başladı ve ardından Juventus'a transfer oldu. Kariyerinde farklı kulüplerde forma giyen Immobile, özellikle Lazio'da gösterdiği performansla adını duyurdu.

Kariyeri ve Başarıları

Immobile, 2013-2014 sezonunda Torino formasıyla Serie A'da gol kralı oldu ve bu başarısını Lazio'da sürdürerek 2017-2018 ve 2019-2020 sezonlarında da Serie A'nın en çok gol atan oyuncusu unvanını kazandı. 2019-2020 sezonunda attığı 36 golle Avrupa'nın en golcü futbolcusuna verilen Altın Ayakkabı ödülünü kazandı. Lazio’da oynadığı dönemde UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de önemli maçlara çıktı ve birçok gol kaydetti.

Beşiktaş'a Transferi ve Performansı

2023-2024 sezonu başında Beşiktaş’a transfer olan Ciro Immobile, Türkiye’de de performansını sürdürmeye devam ediyor. Galatasaray ile oynanan Süper Kupa maçında biri maçın ilk dakikasında olmak üzere iki gol atarak Beşiktaş’a kupayı getirdi ve büyük bir başlangıç yaptı. Beşiktaş ile çıktığı 5 resmi maçta 6 gol atan Immobile, hem Süper Lig hem de Avrupa Kupaları’nda önemli katkılar sağladı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa