Kayseri'de 13 katlı binada korkutan yangın...

Kayseri'de akşam saatlerinde 13 katlı binanın çatısında çıkan yangın korkuya neden oldu. İşte olaya dair detaylar ve bölgede yaşananlar...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
02 Eylül 2024 07:54
GÜNCELLEME
02 Eylül 2024 07:54
Kayseri'de 13 katlı binada korkutan yangın...
DHA
Kaynak DHA

Kayseri'nin Talas ilçesi Yenidoğan Mahallesi'ndeki 13 katlı bir binanın çatısında, saat 20.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler hızla büyüyerek çatının büyük bölümünü sardı.

Ekiplerin Hızlı Müdahalesi

Yangın ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler binada yaşayan vatandaşları güvenli bir şekilde tahliye ederken, alevlere müdahale eden bir itfaiye personeli dumandan etkilendi.

Yangın 2 Saatte Söndürüldü

Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çalışması sonucunda kontrol altına alındı ve tamamen söndürüldü. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemediği için polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Bir yangın haberi de Kayseri Kocasinan'dan...

Kayseri'nin Kocasinan ilçesi Mimarsinan Şirintepe Mahallesi'nde, 8 katlı bir apartmanın 2'nci katında oturan R.Ç, sinir krizi geçirerek mutfaktaki eşyaları dışarıya attıktan sonra evi ateşe verdi.

Polis ve İtfaiye Ekipleri Olay Yerinde

Yangın ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Apartmanda bulunanlar hızla tahliye edilirken, elinde kesici alet bulunan R.Ç., ekiplere bir süre direndi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan R.Ç'nin kontrol altına alınmasının ardından itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Yangın Kısa Sürede Söndürüldü

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Yangın nedeniyle evde maddi hasar oluştu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa