Domaniç Dağları'nın 'kıvrımlı yolları'nda renk cümbüşü!

Bursa'daki Domaniç Dağları'nın eteğinde yer alan 'kıvrımlı yollar' seyir halinde olan ziyaretçilere adeta görsel şölen sunuyor.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
02 Eylül 2024 09:37
GÜNCELLEME
02 Eylül 2024 11:07
Domaniç Dağları'nın 'kıvrımlı yolları'nda renk cümbüşü!
DHA
Kaynak DHA

Bursa'nın İnegöl ilçesi ile Kütahya'nın Domaniç ilçeleri arasında uzanan kıvrımlı yollar, fotoğrafçılara ilham kaynağı oluyor. Domaniç Dağları'nın eteğinde yer alan bu yol, her mevsim doğanın farklı tonlarını sergileyerek, doğa tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatıyor.

Domaniç Dağları nerede?

Yaklaşık 45 kilometre uzunluğundaki İnegöl-Domaniç yolu, özellikle Kocayayla Geçidi'ne uzanan 10 kilometrelik bölümünde, 1500 metre rakımda etkileyici manzaralar sunuyor. Yol boyunca sürücüler, bir yandan bulutların ve ağaçların yola düşen gölgelerinin ortaya sunduğu estetik görüntülerin tadını çıkarırken, diğer yandan da Domaniç Dağları'nın büyüleyici güzelliklerini izleyebiliyor.

Vazgeçilmez an

Dron ile havadan kaydedilen bu kıvrımlı yollar, her mevsim farklı renklere bürünen doğasıyla doğa ve fotoğraf tutkunlarının vazgeçilmez noktalarından biri haline geldi.

Her mevsim farklı ton

Kışın beyaz örtüsüyle, ilkbaharda yeşilin binbir tonuyla, sonbaharda ise altın sarısı ve kahverenginin hakim olduğu bu yol, seyahat edenlerin yolculuğun hiç bitmemesini istemesine neden oluyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa