Gram altında düşüş! Güncel altın fiyatları

Gram altın tarihi seviyesinden düşüşe geçti. Peki gram altın kaç TL? Çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? Güncel altın fiyatları haberde...

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
02 Eylül 2024 10:28
GÜNCELLEME
02 Eylül 2024 11:32
Gram altında düşüş! Güncel altın fiyatları
Hakan Öksüz Editör

Altın fiyatları sorgulanıyor. Küresel piyasalardaki belirsizlik, yatırımcıları güvenli liman olan altına yönlendiriyor. Son haftalarda peş peşe rekor tazeleyen gram altın, tarihi seviyesinden düşüşe geçti. Fiyatlara yön veren ons altın bugün 2 bin 497 dolar bandında seyrediyor.

Gram altın kaç TL?

Gram altın almayı ya da satmayı düşünen yatırımcılar, altındaki güncel durumu izliyor. Gram altın kaç TL? sorusunun yanıtı aranıyor. 2 Eylül 2024 Pazartesi itibarıyla gram altın 2 bin 733 TL seviyesinde seyrediyor. Gram altındaki düşüş trendinin nereye kadar süreceği merak ediliyor. 

Çeyrek altın fiyatı

Yatırımlık ya da takı altın alacaklar, çeyrek altın fiyatı ile ilgili gelişmeleri takibe aldı. Ons altının düşüşe geçmesi, çeyrek altını da etkiledi. Çeyrek altın 4 bin 427 lira, Cumhuriyet altını ise 18 bin 62 lira seviyesinden işlem görüyor.

Uzmandan uyarı: "Kısa vadeli işleme yanaşmayın"

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altında kısa vadeli işlemlerden uzak durulması gerektiğini ifade etti. İslam Memiş'in altın ile ilgili tahminleri şu şekilde:

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa