Arda Güler'in hareketi gündemde! Ancelotti ile ne konuştu?

Real Betis ile oynanan maçta forma şansı verilmeyen Arda Güler, doğrudan soyunma odasına gitti. Ancelotti'nin Arda ile yaptığı konuşma ortaya çıktı.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
02 Eylül 2024 11:25
GÜNCELLEME
02 Eylül 2024 13:08
Arda Güler'in hareketi gündemde! Ancelotti ile ne konuştu?
Hakan Öksüz Editör

La Liga'nın 4. haftasında Real Madrid, sahasında karşılaştığı Real Betis'i Kylian Mbappe'nin golleriyle 2-0 mağlup etti. Maç sonrası galibiyet kadar Arda Güler'e şans verilmemesi de gündemde yer buldu.

Arda dışındaki herkese şans verdi

Geçen sezon La Liga'nın son haftalarına kadar Arda Güler'e forma şansı vermeyen teknik direktör Carlo Ancelotti, bu maçta da genç yeteneği yedek kulübesinde tuttu. 

Arda'nın yerine 18 yaşındaki Endrick'e şans tanıyan İtalyan teknik adam, önceki maçta düşük performans sergileyen Luka Modric'i de oyuna dahil etti. Fran Garcia da oyuna giren bir diğer isim oldu.

Son düdük çaldı, Arda doğrudan soyunma odasına gitti

Maçı yedek kulübesinde tamamlayan Arda Güler, karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte soyunma odasının yolunu tuttu. Genç yıldızın bir hayli mutsuz olması dikkatlerden kaçmadı.

"Bayım, benden af dilemeyin"

Arda'ya süre verilmemesi, İspanyol basınında geniş yer buldu. Soyunma odasında Ancelotti'nin Arda Güler'den özür dilediği öne sürüldü. Genç futbolcunun ise İtalyan hocaya, "Bayım, benden af dilemeyin. Kararlarınıza saygı duyuyorum" karşılığını verdiği belirtildi.

Real Madrid taraftarı, Arda'nın süre almamasından şikayetçi

Daha önceki maçlardan sonra sosyal medya hesabından paylaşım yapan Arda Güler, bu kez herhangi bir paylaşımda bulunmadı. Real Madrid taraftarları, Arda'ya şans vermeyen Ancelotti'ye sosyal medyada tepki gösterdi. 

Arda'nın karşılaşmada hiç süre almamasını eleştiren taraftarlar, genç oyuncunun küstürülmesinden endişe duyduklarını dile getirdi.

4 maçta 100 dakika oynadı

19 yaşındaki Arda Güler, bu sezon 4 maçta süre aldı. Toplam 100 dakika süre alan genç oyuncu, gol ya da asist üretemedi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa