Aslıhan Malbora ile Aytaç Şaşmaz yeniden bir araya geliyor!

Daha önce iki kez birlikte kamera karşısına geçen ünlü oyuncular Aslıhan Malbora ile Aytaç Şaşmaz, yeniden bir araya geliyor.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
02 Eylül 2024 13:46
GÜNCELLEME
02 Eylül 2024 15:28
Aslıhan Malbora ile Aytaç Şaşmaz yeniden bir araya geliyor!
Ecem Çetin Editör

Ekranların sevilen isimleri Aslıhan Malbora ile Aytaç Şaşmaz, ilk olarak 2022 tarihinde ekrana gelen Darmaduman dizisinde birlikte kamera karşısına geçti. 

Birbirlerine oldukça yakıştırılan ve uyumlarıyla göz dolduran Malbora ve Şaşmaz, bu dizi projesinden sonra yeniden bir araya geldi. 

İkili, Fenerbahçe'nin efsanevi isimlerinden birisi olan Lefter Küçükandonyadis'un hayatını anlatan "Lefter: Bir Ordinaryüs Hikayesi" filminde birlikte kamera karşısına geçti.

Aslıhan Malbora ile Aytaç Şaşmaz'dan hayranlarını sevindirecek müjdeli bir haber daha geldi.

Çift, yeniden bir projede buluşuyor. 

Aslıhan Malbora ile Aytaç Şaşmaz, bir filminde birlikte kamera karşısına geçecek. 

Filmin, ay sonunda sete çıkması bekleniyor. Soner Caner'in yönetmen koltuğunda oturacağı filmin çekimlerinin kasım başında tamamlanması planlanıyor. 

Aytaç Şaşmaz kimdir? 

Ekranların sevilen isimlerinden birisi olan yakışıklı oyuncu Aytaç Şaşmaz, 4 Ağustos 1998 tarihinde Manisa'da dünyaya geldi. Oyuncu, kariyerine oynadığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Söz dizisiyle başladı. Oyunculuk performansıyla büyük beğeni toplayan Şaşmaz, Baht Oyunu dizisiyle adını geniş kitlelere duyurdu. Başarılı oyuncu, Darmaduman, Zeytin Ağacı, Aşk Tesadüfleri Sever 2, Altın Kafes gibi projelerde rol aldı. 

Aslıhan Malbora kimdir?

Aslıhan Malbora, 27 Mart 1995 Afyonkarahisar'da dünyaya geldi. Güzel oyuncu kariyerine 2017 yılında Seven Ne Yapmaz dizisiyle başladı. Aslıhan Malbora, Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade gibi isimler kamer karşısına geçtiği Üç Kuruş dizisiyle adını geniş kitlelere duyurdu. Oyuncu, Her Yerde Sen, Gel Dese Aşk, Darmaduman, Yaban Çiçekleri, Kübra gibi projelerde kamera karşısına geçti. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa