Sandık Kokusu'nun yeni sezonundan ilk kareler!

Sandık Kokusu, ikinci sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanıyor. Eylül ayında izleyicisinin karşısına çıkacak olan diziden ilk kareler yayınlandı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
02 Eylül 2024 14:25
GÜNCELLEME
02 Eylül 2024 14:40
Sandık Kokusu'nun yeni sezonundan ilk kareler!
Ecem Çetin Editör

İlk sezonuyla damga vuran, geçtiğimiz sezonun dikkat çeken projelerinden birisi olan Sandık Kokusu dizisi, çarşamba akşamları Show TV'de ekrana geliyor.   

Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Necip Memili, Meriç Aral, Uğur Yücel gibi isimlerin yer aldığı dizi, ikinci sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. 

"Sandık Kokusu," farklı yolların kesiştiği, aşkın her zaman galip gelmediği ancak mücadele ruhunun asla kaybolmadığı bir hikayeyi anlatmaya devam ediyor. Bazen izleyiciyi güldüren, bazen de hüzünlendiren dizi, pes etmeyen karakterlerin kalplerini bir araya getiriyor. 

İkinci sezonun, izleyicilere daha da derinleşen hikayeler sunarak, yeni sürprizler ve heyecan dolu anlar yaşatacağı şimdiden merak konusu.

Kadrosuna yeni kattığı isimlerle dikkat çekecek olan sevilen dizinin yeni sezon çekimleri geçtiğimiz haftalarda İstanbul’da başladı. 

Yeni sezonuyla da fırtınalar estirecek olan Sandık Kokusu'ndan ilk kareler yayınlandı. Fotoğraflar, dizi hayranları arasında büyük bir heyecan yarattı. Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler, yeni sezonu sabırsızlıkla bekleyen izleyiciler tarafından ilgiyle karşılandı.

Dizinin kadrosunda;  Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Necip Memili, Meriç Aral, Seda Türkmen, Serkay Tütüncü, Sercan Badur, Uğur Yücel gibi isimler yer alırken kadro yeni sezonda da genişliyor. Engin Öztürk, Nesrin Cavadzade ve Gözde Seda Altuner gibi başarılı oyuncuların da katılımıyla kadro daha da güçlendi. Bu yeni oyuncuların diziye katılması, hikayenin seyrini nasıl etkileyecekleri konusunda izleyiciler arasında büyük bir merak uyandırdı.

Yapımını O3 Medya'nın yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda yeni sezonda  Altan Dönmez oturacak. Diziyi Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme almaya devam edecek. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa