İzmir'de seri cinayet! İki günde 2 kişiyi öldürüp 1 kişiyi yaraladı

İzmir'in Torbalı ilçesinde iki günde seri cinayet işleyen Bülent Şengün (37) yakalandı. Katil zanlısı ifadesinde, uyuşturucuya yenik düştüğünü söyledi.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
02 Eylül 2024 15:07
GÜNCELLEME
02 Eylül 2024 15:26
İzmir'de seri cinayet! İki günde 2 kişiyi öldürüp 1 kişiyi yaraladı
Kübra Şenal Editör

Bülent Şengün, 27 Ağustos'ta Torbalı ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda pompacıyı darbedip, 10 bin TL'yi gasbederek suç zincirini başlattı. Olay yerinden kaçan Şengün, daha sonra 31 Ağustos'ta Ayrancılar Mahallesi'nde taksici Arif Karabacak'ı öldürdü. Karabacak'ın parasını aldıktan sonra kaçan Şengün, bir markete girerek soygun girişiminde bulundu. Burada da 16 yaşındaki market çalışanı İlayda Algar'ı ağır yaraladı.

Bülent Şengün

Mezarlıkta karşılaştığı adamı da öldürdü

Şengün, son olarak Karabağlar ilçesindeki Paşa Köprü Mezarlığı'na gitti. Mezarlıkta karşılaştığı Engin Ket'in parasını gasbeden Şengün, Ket'i öldürdü ve onun aracını gasbederek bölgedeki bir alışveriş merkezine yöneldi. Burada da bir vatandaşı darbedip parasını çalan Şengün, polisin takibi sonucu Menderes ilçesi Gümüldür Mahallesi'nde yakalandı.

Taksici Arif Karabacak

"Uyuşturucuya yenik düştüm"

Gözaltına alınan Bülent Şengün'ün üzerinde yapılan aramada 13 adet ecstasy hap ele geçirildi. Emniyetteki ifadesinde Şengün, "Uyuşturucu bağımlısıyım. Bu cinayetleri de uyuşturucunun etkisiyle yaptım. Uyuşturucu parası bulmak için bu olayları gerçekleştirdim" dedi. Uyuşturucunun etkisi altında olduğu belirlenen Şengün, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Cinayetten hapis yatmış

Şengün, 2004 yılında cinayet nedeniyle cezaevine girmiş ve 2019 yılında denetimli serbestlik şartıyla tahliye edilmişti. İzmir'de işlediği suçlarla yeniden gündeme gelen Şengün'ün işlediği suçlar şehirde büyük korku ve paniğe sebep oldu.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa