5 yaşındaki kıza cinsel istismar olayında güvenlik önlemleri alındı

Komşusunun 5 yaşındaki kızını istismar ederken yakalandığı ileri sürülerek darp edilen adamın evinin de taşlanması üzerine güvenlik önlemi alındı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
02 Eylül 2024 15:59
GÜNCELLEME
02 Eylül 2024 16:31
DHA
Kaynak DHA

Mersin’de komşusunun kızına cinsel istismar girişimi

Mersin’in Tarsus ilçesinde, 37 yaşındaki M.K., komşusunun 5 yaşındaki kızını motosikletle kırsal bir alana götürüp cinsel istismarda bulunmaya kalkıştı. Durumu fark eden vatandaşlar, M.K.’yi dövdükten sonra polise teslim etti. 

Olay İncirlikuyu Mahallesi'nde yaşandı

Olay, Tarsus’un İncirlikuyu Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, M.K. komşusunun küçük kızını motosikletle mahalle dışındaki kırsal bir bölgeye götürdü. Ancak, o sırada bölgede alkol alan bir grup, M.K.’yi ve yanındaki küçük kızı fark etti. Grubun yanına gelmesiyle M.K.’nin çocuğa cinsel istismarda bulunmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Vatandaşlar müdahale etti, şüpheli polise teslim edildi

M.K.’nin istismar girişiminde bulunduğunu gören grup, duruma müdahale etti. Şüpheliyi darbeden grup, ardından polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polisler, M.K.’yi gözaltına aldı. Darbedilen M.K., tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

M.K.’nin evine saldırı, sokakta güvenlik önlemi

Olayın ardından, M.K.’nin yaşadığı sokakta gerginlik devam etti. Gece saatlerinde M.K.’nin evi taşlanırken, polis ekipleri sokakta güvenlik önlemleri aldı. 5 yaşındaki kızın psikolog gözetiminde ifadesi alınırken, aile de komşuları olan M.K. hakkında şikayette bulundu.

Mahalle muhtarı olayın üzüntü yarattığını söyledi

Mahalle Muhtarı Murat Ulukanoğlu, yaşanan olayın mahalle sakinlerini derinden üzdüğünü belirtti. Ulukanoğlu, “Mahallemizde böyle bir taciz olayının yaşanması bizleri ve tüm Tarsus halkını çok üzdü. Emniyet güçlerimiz olayla ilgili çalışıyor. Mahalle sakinlerini sükunete davet ettik ve bu olayın bir an önce sonuçlanmasını istiyoruz,” dedi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa