Ankara'daki kaza! Asansör kapısına tekme atınca 11. kattan düşmüş

Ankara Yenimahalle'de 11. kattan asansör boşluğuna düşen gencin asansör kapısına tekme vurarak açtığı ve "kabin geldi" zannederek adım attığı ortaya çıktı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
02 Eylül 2024 16:27
GÜNCELLEME
02 Eylül 2024 17:13
Ankara'daki kaza! Asansör kapısına tekme atınca 11. kattan düşmüş
DHA
Kaynak DHA

Asansör boşluğuna düşen genç hayatını kaybetti

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde, 13 katlı bir apartmanda yaşayan 21 yaşındaki Eren Duran, 11. kattan asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti. Duran'ın cenazesi ailesine teslim edilerek Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Cenaze töreni Karşıyaka Mezarlığı'nda yapıldı

Olay, Yenimahalle ilçesindeki bir apartmanda dün akşam saatlerinde meydana geldi. Esnaf olan Eren Duran, 11’inci kattaki evinden çıktıktan sonra asansör boşluğuna düştü. Ağır yaralanan Duran, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Eren Duran’ın cenazesi, Ankara Adli Tıp Kurumu'nda yapılan işlemler sonrası ailesine teslim edildi. Genç adam, Ahmet Efendi Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedildi.

Asansör kapısına tekme attı, boşluğa düştü

Olayın nasıl gerçekleştiğiyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Eren Duran’ın evden çıktıktan sonra asansörü çağırdığı, asansör gelmeyince bozulduğunu düşünerek sinirlendiği belirtildi. Duran’ın asansör kabininin kapısına tekme attığı, kapının tekme darbesiyle açılması sonucu, asansör geldiğini sanarak adım attığında boşluğa düştüğü ifade edildi.

Ağabey Ömer Duran’dan ihmal iddiası

Eren Duran’ın ağabeyi Ömer Duran, olayda ihmal olduğunu iddia ederek, asansörün daha önce de birkaç kez arıza yaptığını söyledi. Ömer Duran, “Asansör arızalıydı ama kontrol ve bakım yapılmadı. Hem bina yöneticisinden hem de asansör firmasından şikayetçiyiz. 2 gün önce de kardeşim asansörde kalmıştı. Bina sakinleri bu durumdan rahatsız olmasına rağmen hiçbir önlem alınmadı. Asansör kapısı bir tekmeyle açılıyorsa, kimse güvende değil demektir. Asansör kullanan herkesin dikkatli olmasını tavsiye ediyorum. Biz acı çektik, başka kimse acı çekmesin” dedi.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa