İzmir'de minibüs sürücüsü, otobüs şoförü kadına yumrukla saldırdı!

İzmir'de, belediye otobüsü şoförü Esra Ş.,minibüs şoförü C.G. tarafından darbedildi. Saldırı anı, otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
02 Eylül 2024 18:15
GÜNCELLEME
02 Eylül 2024 18:18
DHA
Kaynak DHA

Trafikte yaşanan şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi. 

Bu kez olayın adresi İzmir oldu. 

Olay, Narlıdere ilçesinde Sahilevleri-Üçkuyular İskele hattında çalışan Elektrik Su, Havagazı, Otobüs ve Troleybüs Umum Müdürlüğü'ne (ESHOT) bağlı 7 numaralı yolcu otobüsünde gerçekleşti. 

ESHOT bünyesinde şoför olarak görev yapan Esra Ş., 7 numaralı otobüsü ile Sahilevleri - Üçkuyular İskele hattında bulunan Kantar Durağı’na yanaştı.

Henüz belirlenemeyen bir sebeple 35 M 9234 plakalı minibüsü kullanan C.G. ile otobüs şoförü Esra Ş. arasında trafikte tartışma yaşadı.

Kadın şoföre yumrukla saldırdı

Tartışmanın ardından minibüsten inen C.G., otobüsün yanına gelip kadın sürücüye hakaret edip otobüsün açık camından Esra Ş.'ye yumruk attı.

Neye uğradığını şaşıran kadın otobüs şoförü büyük panik yaşadı. 

Olayın ardından minibüs şoförü hiçbir şey olmamış gibi aracına binip olay yerinden uzaklaştı.

Minibüs şoförü tutuklandı

Saldırıya uğrayan Esra Ş., durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Gözaltına alınan C.G., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay anı anbean kamerada

Otobüsün güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, C.G.'nin otobüs şoförü Esra Ş. ile konuştuktan sonra aniden yumruk attığı anlar kaydedildi. 

Saldırı anı, olayın vahametini gözler önüne serdi.



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa