Trafikteki sopalı kavga kaydedildi...

Adana'da meydana gelen olayda trafikteki sopalı kavgaya kadınlar da karıştı... O anlar ise bir kişi tarafından saniye saniye kaydedildi...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
03 Eylül 2024 05:35
GÜNCELLEME
03 Eylül 2024 05:35
Trafikteki sopalı kavga kaydedildi...
DHA
Kaynak DHA

Adana'da trafikte çıkan tartışma, iki sürücü arasında sopalı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında araçlardan inen kadınlar da çatışmaya katıldı. Olay anı, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Tartışma Sopalı Kavgaya Dönüştü

Olay, gündüz saatlerinde Sarıçam ilçesi Kozan Caddesi'nde meydana geldi. Trafikte ilerleyen ve isimleri henüz öğrenilemeyen iki otomobil sürücüsü, bilinmeyen bir sebeple araçlarını durdurduktan sonra tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine, her iki sürücü de araçlarından aldıkları sopalarla birbirine saldırdı.

Kadınlar da Kavgaya Katıldı

Araçlardan inen kadınların da karıştığı kavgada, taraflar birbirlerine sopa darbeleriyle saldırarak yaralandı. Kavga, çevredeki bir vatandaşın cep telefonuyla kaydedildi.

Polis İnceleme Başlattı

Olay yerine gelen polis ekipleri, kavgaya karışan çok sayıda kişiyi gözaltına aldı ve olayla ilgili inceleme başlattı.

Adana'da 5 ruhsatsız silah ele geçirildi

Öte yandan Adana'da yaşanan farklı bir olayda ise Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Şehit Erkut Akbay Mahallesi’ndeki bir müstakil evde çok sayıda ruhsatsız silah bulunduğu bilgisine ulaştı. Bu ihbar üzerine harekete geçen polis, şüpheliler B.Ö. ve oğlu Y.Ö.'nün yaşadığı eve operasyon düzenledi.

5 Ruhsatsız Tabanca ve 221 Mermi Ele Geçirildi

Evde yapılan aramalarda, 5 ruhsatsız tabanca ve 221 mermi bulundu. Gözaltına alınan şüpheliler B.Ö. ve Y.Ö., silahların kendilerine ait olmadığını savundu.

Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakıldılar

İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen B.Ö. ve Y.Ö., çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ele geçirilen silahlar, inceleme yapılmak üzere Adana Kriminal Polis Laboratuvarı'na gönderildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa