Beşiktaş atakta: Joao Mario'nun geliş saati netleşti

Beşiktaş, Benfica'da top koşturan Joao Mario ile anlaştı. Portekizli orta saha oyuncusunun İstanbul'a geliş saati netleşti.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
03 Eylül 2024 10:43
GÜNCELLEME
03 Eylül 2024 11:01
Beşiktaş atakta: Joao Mario'nun geliş saati netleşti
Hakan Öksüz Editör

Sezona fırtına gibi giren Beşiktaş, Süper Kupa'yı kazandıktan sonra Süper Lig'de çıktığı 3 maçtan da galip ayrıldı. UEFA Avrupa Ligi'nde Lugano'yu eleyen Kara Kartal, transfer dönemi kapanmadan kadrosunu güçlendirmeye çalışıyor. 

Siyah-beyazlı yönetim, Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'ün verdiği liste doğrultusunda transfer harekatına girişti.

Saat 17.50'de İstanbul'a inecek

Beşiktaş, Portekiz ekibi Benfica'da forma giyen orta saha oyuncusu Joao Mario ile anlaştı. Kara Kartal, 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu için kulübü Benfica ile el sıkıştı. Joao Mario'nun bugün saat 17.50'de İstanbul'a gelerek resmi imzayı atması bekleniyor.

Joao Mario hangi mevkilerde oynayabiliyor?

Siyah-beyazlıların bu sezonki 8'inci transferi olan yıldız orta saha, 10 numara ve sol kanatta da oynayabiliyor.

Bu sezon Benfica'da 2 maça çıkan ve 155 dakika sahada kalan Joao Mario'nun Benfica ile 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyordu.

Daha önce top koşturduğu takımlar

Güncel piyasa değeri 4 milyon Euro olan oyuncu Porto altyapısında yetişti. Joao Mario, Sporting Lizbon, Vitoria Setubal, Inter, West Ham United ve Lokomotiv Moskova’da da forma giydi.

Portekiz Milli Takımı'nda 56 karşılaşmaya çıkan Joao Mario, 3 gol kez sevinci yaşadı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa