TBMM'de önemli görüşme: Numan Kurtulmuş'tan Devlet Bahçeli'ye ziyaret!

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret edecek. Görüşme, saat 14.00'da olacak.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
03 Eylül 2024 12:14
GÜNCELLEME
03 Eylül 2024 12:34
TBMM'de önemli görüşme: Numan Kurtulmuş'tan Devlet Bahçeli'ye ziyaret!
Ecem Çetin Editör

Ankara'da bugün sürpriz bir görüşme gerçekleştirilecek.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret edecek.

Devlet Bahçeli ile Numan Kurtulmuş bir araya geliyor 

Devlet Bahçeli'nin TBMM'deki makamında gerçekleştirilecek olan ziyaret saat 14.00'te olacak. 

Numan Kurtulmuş'un MHP Liderine görüşme talebini 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları sırasında iletildiği öğrenildi. Devlet Bahçeli'nin görüşme talebine bugüne randevu verdiği belirtildi. 

Nezaket ziyareti

Meclis Başkanlığı, bu ziyareti nezaket çerçevesinde değerlendirdi. Ancak görüşmede, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Gezi davası nedeniyle tutuklu olan ve milletvekilliği düşürülen Can Atalay'la ilgili Meclis'i olağanüstü toplantıya çağırma planı başta olmak üzere, siyasetin gündemindeki önemli konuların da ele alınmasının beklendiği ifade edildi.

Öte yandan Numan Kurtulmuş, geçtiğimiz aylarda anayasa turu yapmış ve siyasi partilerle bir araya gelmişti. 

Kurtulmuş, ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grubu'nu ziyaret etti ve Genel Başkan Özgür Özel'le görüştü. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, daha sonra  DEM Parti eş genel başkanları,  Saadet Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ, Saadet Partisi Grup Başkanvekili Bülent Kaya, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Ardından TBMM Başkanı, HÜDA-Par Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile görüşme gerçekleştirdi. 


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa