Özel'den Bahçeli yorumu: "Beni ilk o aradı"

Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağı sorusuna yanıt veren CHP Genel Başkanı Özel, MHP lideri Bahçeli hakkında, "Beni ilk arayan o oldu." dedi.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
03 Eylül 2024 12:53
GÜNCELLEME
03 Eylül 2024 13:58
Özel'den Bahçeli yorumu: ''Beni ilk o aradı''
Hakan Öksüz Editör

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Halk Tv'nin canlı yayınına katıldı. CHP lideri, gündemdeki pek çok konuya ilişkin açıklamalar yaptı. CHP'nin tüzük kurultayına dair konuşan Özel, milletvekillerine üç dönem sınırı koyacaklarını belirtti. 

"AK Parti, tarihinin en büyük türbülansını yaşıyor"

AK Parti iktidarının 22 yılda yorulduğunu ve bir tükenmişlik sendromu yaşadığını kaydeden Özgür Özel, "AK Parti'de şu an her kafadan bir ses çıkmaya başladı. Kimse bir şeylere ikna olmuyor. Sayın Erdoğan'ı kendi tarafına çekme derdince herkes. Bir günleri başka, bir günleri bambaşka. AK Parti, tarihinin en büyük türbülansını yaşıyor." dedi.

"Trikopis'in askerleriyiz" diyecek halleri yok

Kara Harp Okulu'nun Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde yaşananlara değinen Özgür Özel, şu ifadeleri kullandı:

"Ayağım kırılınca Sayın Bahçeli aradı"

Normalleşme sürecinin iyice derinleşmeye başladığını belirten CHP lideri, "Yılbaşında da bayramda da her lideri aradım. Ayağım kırılınca arayan ilk kişi Sayın Bahçeli oldu. Sayın Bahçeli beni nezaket gereği aradı. O da ben de yanlış yapmıyoruz. Sayın Erdoğan bir yandan ülkeyi gerecek işlerin içindeyken bir yandan da normalleşme çağrıları yapıyor. Yani herkes benimsedi bu normalleşme işini." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı adayı olacak mı?

Cumhurbaşkanı adayı olmadığını kaydeden Özgür Özel, ihtiraslara kapılıp kendi kariyer hedeflerinin peşine düşmeyeceğini söyledi. Kendisine siyasi hedef koymak yerine, ülke için kurtuluş planları yaptığını belirten Özel, şu ifadeleri kullandı:

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa