Ankara'da minik şoförler için eğitim!

ABB, geçtiğimiz yıllarda başlattığı çocuklar için trafik eğitimlerini bu yıl da gerçekleştirecek. Öğrenciler, bu derslerle hem eğlenecek hem öğrenecek.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
03 Eylül 2024 13:16
GÜNCELLEME
03 Eylül 2024 13:34
Ankara'da minik şoförler için eğitim!
Ecem Çetin Editör

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), öğrencilerin trafik konusunda bilinçlenmeleri için geçtiğimiz yıllarda başlattığı eğitimlerini sürdürüyor. 

ABB Fen İşleri Daire Başkanlığı Sinyalizasyon ve Altyapı Şube Müdürlüğü, öğrenciler için bu senede ücretsiz trafik eğitimlerini başlatacak.

9 Eylül'de başlayacak

Ana sınıfı ile ilkokul 1. ve 2. sınıf öğrencilerine yönelik olacak olan ücretsiz trafik eğitimleri, 9 Eylül 2024 Pazartesi günü başlayacak.

Çocuklar, eğlenirken öğrenme imkanı bulacaklar 

Bu eğitimler, çocukların eğlenerek öğrenebileceği bir formatta sunulacak. Eğitimler, hem teorik bilgiler hem de akülü arabalarla yapılan uygulamalı dersler şeklinde gerçekleştirilecek. 

Trafik eğitimlerine katılmak isteyen okullar, randevularını ve detaylı bilgileri https://cocuktrafik.ankara.bel.tr/adresi üzerinden online olarak alabilecek.

Okullar, bu eğitimlere katılım için randevu sistemi üzerinden başvuru yapacak

Eğitimler, 9 Eylül 2024 Pazartesi günü itibarıyla hafta içi her gün iki oturum halinde yapılacak. Sabah ve öğleden sonra gerçekleştirilecek bu oturumlara, ana sınıfı ile ilkokul 1. ve 2. sınıf öğrencileri katılabilecek. Okullar, bu eğitimlere katılım için randevu sistemi üzerinden başvuru yapacak. Minikler, hem eğlenip hem de trafik kurallarını öğrenerek güvenli bir şekilde trafikte nasıl davranmaları gerektiğini öğrenecek.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa