Real Madrid'de Cedi Osman sesleri

İspanyol spor gazeteleri Marca, AS ve El Mundo Deportivo, Cedi Osman'ın Real Madrid'e transfer olacağı iddialarını manşetlerine taşıdı.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
03 Eylül 2024 13:35
GÜNCELLEME
03 Eylül 2024 14:21
Real Madrid'de Cedi Osman sesleri
Hakan Öksüz Editör

İspanyol gazeteleri, Cedi Osman'ın Real Madrid'e transfer olacağı iddialarıyla sarsıldı. Marca, "Madrid'in Gerçek Opsiyonu Cedi Osman" başlığını kullanırken, AS "Real Madrid: Cedi Osman İlk Seçenek" şeklinde bir başlık attı. 

El Mundo Deportivo ise "Real Madrid, NBA'li Cedi Osman'ın Peşine Düştü" ifadesiyle haberi duyurdu. 29 yaşındaki Cedi Osman'ın, NBA'deki sözleşmesinin sona ermesinden sonra Avrupa'ya dönmeye sıcak baktığı kaydedildi.

"Real Madrid çok ciddi"

İtalya'dan Sportando sitesi de benzer bir iddiayı gündeme taşıdı. Site, Real Madrid'in Cedi Osman ile ciddi bir şekilde ilgilendiğini ve bu transferin gerçekleşmesi durumunda "bomba bir transfer" olacağını ifade etti.

Cedi Osman, basketbola Anadolu Efes altyapısında başladı. 2012 yılında Anadolu Efes'in A takımına yükseldi ve kısa sürede dikkat çekti. 2014-2015 sezonunda EuroLeague'de gösterdiği performansla Avrupa'da adından söz ettirmeye başladı. Efes'te geçirdiği yıllar boyunca Türkiye Basketbol Ligi'nde (TBL) ve EuroLeague'de önemli katkılar sağladı.

NBA kariyeri

2015 NBA Draft'ında Minnesota Timberwolves tarafından 2. tur 31. sıradan seçilen Cedi Osman, 2017'de Cleveland Cavaliers'a takas edildi. İlk yıllarında Cavaliers'ta LeBron James ile birlikte oynadı ve takımın önemli bir parçası haline geldi. 

Cedi Osman, Cavaliers'taki yılları boyunca zaman zaman ilk beş oyuncusu olarak görev yaptı ve özellikle enerjisi, savunma katkısı ve üç sayı isabetleriyle dikkat çekti.

San Antonio Spurs dönemi

Cedi Osman, 2023-2024 sezonu öncesinde Cleveland Cavaliers'tan San Antonio Spurs'e takas oldu. Spurs formasıyla geçirdiği dönemde de aynı özelliklerini sahaya yansıttı. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa