İşte, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı İşçimen'e saldıran zanlının ifadesi!

Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen'i darbeden Erol Gök’ün hakimlik ifadesine ulaşıldı. Tutuklanan Erol Gök, baba olduğunu hatırladı.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
03 Eylül 2024 14:00
GÜNCELLEME
03 Eylül 2024 14:12
İşte, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı İşçimen'e saldıran zanlının ifadesi!
AA
Kaynak AA

Yargıtay Savcısı’na saldıran şüphelinin ifadesi ortaya çıktı

İstanbul Kadıköy’de, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen’e yönelik saldırıya ilişkin yeni gelişmeler yaşandı. Savcılığa teslim olduktan sonra tutuklanan şüpheli Erol Gök’ün sulh ceza hakimliğinde verdiği ifadesi kamuoyuyla paylaşıldı.

Saldırı soruşturması sürüyor

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Kadıköy Feneryolu Mahallesi'nde meydana gelen saldırıyla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. Yargıtay Savcısı İşçimen’in otopark çıkışında iki şüpheliyle tartışması sonucu saldırıya uğramasına dair detaylar inceleniyor. Soruşturma kapsamında önceki gün teslim olan ve tutuklanan şüpheli Erol Gök, ifadesinde olayla ilgili pişmanlık duyduğunu belirtti.

Saldırgan pişman olduğunu söyledi

Erol Gök, sulh ceza hakimliğindeki sorgusunda, “Savcımızdan ve herkesten özür diliyorum. Avukatım adli tatilde olduğu için gelememiştim, ancak bugün kendim teslim oldum. Kızımın okulu başlayacak, bana ihtiyacı var. Her şey aniden gelişti, çocuklarımın refleksi ve benim babalık içgüdülerimle bu olay yaşandı. Serbest bırakılmayı veya adli kontrol tedbirlerinin uygulanmasını talep ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Olayın geçmişi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yargıtay Savcısı Necip Cem İşçimen’in saldırıya uğradığı olayda, şüphelilerin kimliklerini aracın plakasından belirlemişti. Zanlılar Erol Gök ve T.T.İ. olarak tespit edilmişti. İlk etapta İşçimen’e hakaret eden T.T.İ. yakalanmış ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Ancak toplanan yeni deliller ışığında T.T.İ. tekrar nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılarak tutuklanmıştı.

Saldırgan Erol Gök teslim oldu

Olayın ardından firari olan şüpheli Erol Gök, dün Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek teslim oldu. Gök, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soruşturma kapsamındaki gelişmelerin devam ettiği belirtiliyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa