Dilan Polat, Engin Polat'ı cezaevinde ziyaret etti!

Geçtiğimiz haftalarda tahliye olan Dilan Polat, Tekirdağ'da cezaevinde olan eşi Engin Polat'ı kızı ile ziyaret etti.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
03 Eylül 2024 14:43
GÜNCELLEME
03 Eylül 2024 16:10
Dilan Polat, Engin Polat'ı cezaevinde ziyaret etti!
Ecem Çetin Editör

Geçtiğimiz yıllarda sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve iş insanı Engin Polat, magazin manşetlerinden inmez olmaya başladı.

Her yaptıkları hareket oldukça konuşulan Polat çifti, birbirlerine yaptıkları jestler, hediyeler ve sürprizlerle oldukça konuşuldu. 

Yaşadıkları lüks hayatları sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşan  Dilan ve Engin Polat’ın yaşam tarzı ve harcadıkları paralar kamuoyunda tartışma yarattı.

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Dilan Polat ve Engin Polat çifti kasım ayında kara para aklama, vergi kaçırma gibi suçlar nedeniyle kasım ayında tutuklandı. 

10 aydır tutuklu olan Polat çifti ile ilgili 909 sayfalık MASAK raporu hazırlandı. Dilan Polat ve Engin Polat'ın örgüt, kara para, yasa dışı bahisle diğer fenomenlere para transferi gibi suçlarının olmadığı yalnızca vergi kaçakçılığı suçu olduğu tespit edildi.

Ardından mahkeme Dilan Polat'ın avukatı tarafından yapılan tutukluluğa itirazı değerlendirdi ve Dilan Polat'ın tutuksuz yargılanmasına karar verdi.  Marmara İnfaz Kurumları Cezaevi'nde olan Dilan Polat, 19 Ağustos'ta cezaevinden çıktı. 

Polat, çıktığının ertesi günü eşi Engin Polat'ı ziyaret etti. 

Dilan Polat-Engin Polat ile 28 şüpheli hakim karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dava, 4-5-6 Eylül tarihlerinde görülecek. Polatlar hakkında iddianame hazırlandı ve 20’şer yıldan 40’ar yıla kadar hapis cezası isteniyor. 

Engin'i ziyaret etti 

Dilan Polat, duruşma öncesinde eşi Engin Polat'ı ziyaret etti. Polat'a kızı da eşlik etti. 

Eşi Engin Polat'la görüşen Dilan Polat, kayınpederi Sezgin Polat ile de görüştü. Görüşmeler 1’er saat sürdü. 

Dilan Polat, soruları yanıtsız bıraktı. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa