Bayrampaşa'daki ölümlü kavganın görüntüsü ortaya çıktı

İstanbul Bayrampaşa'da çıkan silahlı çatışmada bir kişi hayatını kaybetti, 2 şüpheli gözaltına alındı. Kavga anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
03 Eylül 2024 15:11
GÜNCELLEME
03 Eylül 2024 15:37
Bayrampaşa'daki ölümlü kavganın görüntüsü ortaya çıktı
Hakan Öksüz Editör

29 Ağustos Perşembe günü saat 19.00 sıralarında Yıldırım Mahallesi’nde gerçekleşen kavgada kan aktı.

Nalbur ve galericilik yapan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 34 yaşındaki galerici Ali Şen hayatını kaybetti, arkadaşı 37 yaşındaki Ali Ç. ise yaralandı. Olay yerinde yapılan incelemelerde farklı silahlara ait çok sayıda boş kovan bulundu.

Güvenlik kameraları olayı kaydetti

Cinayet Büro Amirliği tarafından başlatılan soruşturmada, çatışma anının güvenlik kameraları tarafından kaydedildiği tespit edildi. 

Görüntülerde, iki grup arasında önce tartışma çıktığı, ardından kavganın başladığı ve bir kişinin silahla çevreye ateş açtığı görüldü. Kavga anının görüntüleri kan dondurdu.

2 şüpheli gözaltında

Polis ekipleri, olayın ardından yaptığı çalışmalarda, nalbur dükkanı işleten 32 yaşındaki Uğur Ç. ile 29 yaşındaki Hüseyin K.Ş.'yi Sultangazi ilçesinde düzenlediği operasyonla gözaltına aldı. 

Ekiplerin adreslerde yaptığı aramalarda şüpheliler ile birlikte olayda kullanıldığı düşünülen üç adet silah da ele geçirildi.

Cinayeti itiraf ettiler

Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulanan şüpheliler, suçlarını itiraf etti. Ali Ç.’nin kendilerine küfür ettiğini ve silah çektiğini belirten zanlılar, kendilerini korumak amacıyla olayı gerçekleştirdiklerini söyledi. Şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa