Yabani dizisinin yayın tarihi değişti!

İkinci sezonu izleyicisi tarafından büyük bir merakla beklenen Yabani dizisiyle ilgili bir değişiklik gündeme geldi. Dizinin yayın tarihi değişti.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
03 Eylül 2024 16:00
GÜNCELLEME
03 Eylül 2024 16:41
Yabani dizisinin yayın tarihi değişti!
Ecem Çetin Editör

Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Yurdaer Okur Tayanç Ayaydın'ın başrolünde yer aldığı, NOW TV'nin sevilen dizisi Yabani cumartesi akşamları izleyici karşısına çıkıyor.

İlk sezonuyla dikkatleri üzerine çeken ve çok sayıda hayran kitlesi elde eden Yabani dizisi büyük bir ilgiyle izleniyor. 

Geçtiğimiz sezonun popüler projelerinden birisi olan ve milyonları ekrana kilitleyen Yabani dizisi 2. sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor.  

Yeni sezonu büyük bir merakla beklenen dizinin yayın tarihi geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. Dizinin 7 Eylül Cumartesi akşamı yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacağı aktarılmıştı. 

Ancak Yabani dizisiyle ilgili bir değişlik yaşandı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yabani dizisinin yayın tarihi değişti.

Dizi 1 hafta daha geç izleyici karşısına çıkacak. 

Yabani dizi, 14 Eylül Cumartesi akşamı ekran yolculuğuna başlayacak. 

Sevilen diziye yeni sezon öncesinde çok sayıda isim dahil oldu. 

Yabani dizisine Okan Selvi, Nergis Öztürk, İlayda Akdoğan, Kanbolat Görkem Arslan, Ceren Erginsoy, Hakan Çelebi gibi isimler dahil oluyor. 

Yapımını NTC Medya’nın yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun oturuyor. Diziyi Yekta Torun kaleme alıyor. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa