Taciz iddiası sonrası arbede! Kelepçeli turist öldü

Aydın Kuşadası’nda otelde Rus çifti taciz eden ve güvenlik görevlilerine saldırdığı için kelepçelenen 35 yaşındaki Bulgaristan vatandaşı öldü.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
03 Eylül 2024 16:13
GÜNCELLEME
03 Eylül 2024 16:21
Taciz iddiası sonrası arbede! Kelepçeli turist öldü
DHA
Kaynak DHA

Kuşadası'nda otelde yaşanan olay ölümle sonuçlandı

Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki bir otelde tatil yapan Bulgaristan vatandaşı Plamen Dinev (35), Rus bir çifti taciz ettiği iddiasıyla otel güvenliği tarafından kelepçelendikten sonra hayatını kaybetti. Olayın ardından güvenlik görevlileri ve diğer otel çalışanları gözaltına alındı.

Tartışma otel koridorunda başladı

Olay, dün akşam saat 22.00 civarında bir otelde meydana geldi. Tatil için Kuşadası'na gelen Plamen Dinev ile odasının önünden geçen Rus çift arasında tartışma yaşandı. Rus çift, Dinev’in kendilerine hem fiziksel hem de sözlü tacizde bulunduğunu belirterek durumu otel güvenliğine iletti. Güvenlik görevlileri, Dinev'i uyardı ancak Dinev'in uyarılara rağmen sakinleşmemesi üzerine polis ekiplerinden yardım istendi. Alkollü olduğu ifade edilen Dinev, güvenlik görevlileriyle arbede yaşadı ve bu sırada kelepçelendi.

Kalp krizi şüphesi

Kelepçelendikten sonra bir anda yere yığılan Plamen Dinev için otel çalışanları hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Dinev’in yaşamını yitirdiğini belirledi. İlk bulgular Dinev’in kalp krizi geçirmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Cenazesi, otopsi yapılmak üzere Kuşadası Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri soruşturma başlattı

Olayın ardından Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, otelin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olayla bağlantılı olarak 2'si özel güvenlik görevlisi olmak üzere toplam 14 otel çalışanı ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa