Fenerbahçe'den Luan Peres açıklaması

Fenerbahçe yeni sezon kadrosunu şekillendiriyor. Brezilyalı stoper Luan Peres'in takımdan ayrıldığı haberi geldi.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
03 Eylül 2024 16:29
GÜNCELLEME
03 Eylül 2024 17:14
Fenerbahçe'den Luan Peres açıklaması
Hakan Öksüz Editör

Yeni sezonda kadrosunu güçlendirmeye çalışan Fenerbahçe'de transfer hareketliliği sürüyor. Son olarak Ferdi Kadıoğlu'nu 30 milyon avro karşılığında İngiliz ekibi Brighton'a satan sarı-lacivertlilerde bir ayrılık daha yaşandı. Brezilyalı stoper Luan Peres, Santos'a transfer oldu. 

Luan Peres'in kariyeri

Luan Peres Petroni, 19 Temmuz 1994 tarihinde doğdu. Luan Peres, futbol kariyerine Portuguesa altyapısında başladı ve zaman içinde uluslararası arenada adından sıkça söz ettirdi.

São Paulo'da doğan ve Portuguesa altyapısından yetişen Luan Peres, 2015 Campeonato Paulista'da profesyonel kariyerine başladı. Bu süreçte özellikle Série C kampanyası sırasında gösterdiği performansla dikkat çekti.

Luan Peres, Brezilya'da Santa Cruz ve Red Bull Brasil gibi takımlarda da forma giydi. Ponte Preta'ya kiralık olarak katıldığı dönemde ise düzenli olarak görev aldı ve bu süre zarfında yeteneklerini daha da geliştirdi.

Club Brugge dönemi

Club Brugge ve Yurtdışındaki Macerası 2018'de Club Brugge ile dört yıllık sözleşme imzalayan Luan Peres, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme şansı buldu. Brezilya'ya dönerek Santos formasını giyen Peres, Copa Libertadores'de takımına önemli katkılarda bulundu.

Marsilya'ya transfer oldu

Fransa'nın köklü kulüplerinden Marsilya, Luan Peres'i 2021'de kadrosuna katarak defans hattını güçlendirdi. Brezilyalı futbolcu, Ligue 1'de 43 maçta görev alarak etkileyici bir performans sergiledi.

Fenerbahçe'de 23 maçta görev aldı

Luan Peres, Fenerbahçe'nin defans hattını güçlendirmek amacıyla Temmuz 2022'de transfer edildi. Brezilyalı stoper, sarı-lacivertli formayı giydiği 23 maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa