Pelin Akil, Yalı Çapkını dizisine mi dahil oluyor?

Ünlü oyuncu Pelin, üçüncü sezonuyla ekrana gelecek Star TV'nin ilgiyle izlenen ve sevilen dizisi Yalı Çapkını'na Diyar karakteriyle dahil oluyor.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
03 Eylül 2024 16:39
GÜNCELLEME
03 Eylül 2024 17:19
Pelin Akil, Yalı Çapkını dizisine mi dahil oluyor?
Ecem Çetin Editör

Star TV'nin fenomen dizilerinden birisi olan, ilk bölümünden itibaren dikkatleri üzerine çeken Yalı Çapkını dizisi cuma akşamları izleyici karşısına çıkıyor. 

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Gözde Kansu, Emre Altuğ, Diren Polatoğulları gibi isimlerin kadrosunda buluştuğu, son dönemin popüler projelerinden birisi olan dizi, büyük bir ilgiyle izleniyor. 

İlk bölümünden itibaren dikkatleri üzerine çeken, iki sezon boyunca Star ekranlarında fırtınalar estiren dizi, milyonları ekrana kilitleyerek zirvede yer alıyor. 

Çok sayıda hayran kitlesi bulunan, sahneleri, oyuncu kadrosu, sürükleyici hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken dizi, 3. sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanıyor.  

Geçtiğimiz günlerde çekimleri başlayan, yeni sezonuyla da fırtınalar estirmeye devam edecek olan Yalı Çapkını merakla bekleniyor. 

13 Eylül'de 3. sezonuyla ekran yolculuğuna devam edecek olan Yalı Çapkını dizisine bomba bir isim dahil oluyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Son olarak Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde kamera karşısına geçen ünlü oyuncu Pelin Akil, diziye dahil oldu. 

Akil, Mert Ramazan Demir’in canlandırdığı Ferit karakterinin hayatına girecek. Güzel oyuncu, Diyar karakterine hayat verecek. Dizideki tüm dengeleri değiştirecek olan ve dikkatleri üzerine çekecek olan Diyar, Ferit’in çok değer verdiği, yaşça kendisinden büyük olan bir karakter olacak. 

Pelin Akil kimdir? 

Pelin Akil, 17 Nisan 1986 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Ünlü oyuncu, oynadığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Arka Sıradakiler dizisindeki Zehra karakteriyle oyunculuk sektöründeki ilk deneyimini yaşamıştır. Bu dizi ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, Seksenler, Suskunlar, Aşktan Kaçılmaz, Ne Münasebet, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ben Bu Cihana Sığmazam, Son Akşam Yemeği, Deli Aşk, Damat Takımı gibi projelerde rol almıştır. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa