Batman'da kafeye silahlı saldırı güvenlik kamerasında!

Batman’da bir kafede oturan kişiye ateş açıldı, 2 kişi yaralandı. Husumet kaynaklı saldırıda 4 kişi tutuklandı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
03 Eylül 2024 16:54
GÜNCELLEME
03 Eylül 2024 17:02
Batman'da kafeye silahlı saldırı güvenlik kamerasında!
DHA
Kaynak DHA

Batman'da silahlı saldırı: 2 kişi yaralandı

Batman’ın Kültür Mahallesi’nde bir kafede oturan kişilere yönelik silahlı saldırıda, 2 kişi hafif yaralandı. Olay, kafenin güvenlik kameralarına yansıdı ve olayla bağlantılı olarak 5 kişi gözaltına alındı, 4’ü tutuklandı.

Olayın yaşandığı an

16 Ağustos gecesi saat 22.30 civarında, Av. Zekeriya Aydın Caddesi üzerindeki bir kafede meydana gelen olayda, bir kişi husumetli olduğu kişilere tabancayla ateş açtı. Saldırgan, ateş açtıktan sonra hızla olay yerinden kaçarken, saldırı sonucu 2 kişi hafif yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilerek, yaralılar hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler

Olayla ilgili soruşturma başlatan Batman İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet-Gasp Büro Amirliği ekipleri, N.B., İ.E., S.B., S.A. ve O.K. isimli şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 4 ruhsatsız pompalı tüfek, 3 ruhsatsız tabanca, 2 kar maskesi ve çok sayıda mermi ile fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan 5 şüpheliden 4’ü, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilerek tutuklandı, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Kafede yaşanan saldırı, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, bir kişinin koşarak kafeye yaklaşıp, belinden çıkardığı silahla camlardan içeriye doğru ateş ettiği, müşterilerin panik içinde kaçıştığı ve saldırganın hızla olay yerinden uzaklaştığı görüldü.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa