Bir Gece Masalı bu akşam başlıyor... İşte ilk bölümde yaşanacaklar

Komiser Mahir ile Yörük kızı Canfeza’nın masalsı aşkını anlatacak olan ve merakla beklenen Bir Gece Masalı dizisi bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
03 Eylül 2024 17:36
GÜNCELLEME
03 Eylül 2024 17:40
Bir Gece Masalı bu akşam başlıyor... İşte ilk bölümde yaşanacaklar
Ecem Çetin Editör

Başrolünde Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun'un yer aldığı, Pamukkale'den İstanbul'a uzanan bir aşk hikayesini anlatan "Bir Gece Masalı" bu akşam ekran yolculuğuna başlayacak.

Komiser Mahir'in (Burak Deniz) ve Yörük kızı Canfeza'nın (Su Burcu Yazgı Coşkun) imkansızlarla dolu aşk hikayesini anlatacak olan dizi, izleyicisini ekran başına kilitleyecek. 

İlk bölümde neler yaşanacak?

Babası görev yeri Denizli’de bir suikast sonucunda şehit edilen Mahir, yirmi yıl sonra bir komiser olarak babasının katilinden intikam almak için şehre döner. Ancak şehre geldiği ilk gün mistik bir şekilde tanıştığı güzeller güzeli bir Yörük kızına aşık olur. Adını bir türlü öğrenemediği bu masal perisi gibi kıza Şehrazad ismini takar. Bir yandan aşık olduğu Şehrazad’ı ararken bir yandan babasının katili Kürşat Kilimci’nin açık vermesini bekleyen Mahir beklediği fırsatı Kürşat’ın kızının düğününde yakalayacağını anlar. Ancak henüz bilmese de bu düğün Mahir’in hayatının sonsuza kadar değişeceği ve bir gece masalının başlayacağı yerdir.

Yapımını NGM'nin yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün üstlendiğin dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Diziyi, Eda Tezcan kaleme alıyor. 

Dizinin oyuncu kadrosunda, Yıldız Kültür, Kerem Aslanoğlu, Gürkan Uygun, Nazan Diper, Kenan Bal, Emel Çölgeçen, Mesut Akusta, Ecem Çalhan, İrem Altuğ, Rüçhan Çalışkur, Eren Vurdem ve Özlem Türkad yer alıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa