Yusuf Dikeç'ten Ankaralı gazilere moral ziyareti

Paris 2024 Olimpiyatlarının ikonik atıcı Yusuf Dikeç, Ankara’da hastanede tedavi gören gazilere moral ziyaretinde bulundu.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
03 Eylül 2024 17:37
GÜNCELLEME
03 Eylül 2024 17:44
Yusuf Dikeç'ten Ankaralı gazilere moral ziyareti
DHA
Kaynak DHA

Milli sporcu Yusuf Dikeç'ten gazilere moral ziyareti

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda atıcılık branşında gümüş madalya kazanarak Türkiye'ye gurur yaşatan milli sporcu Yusuf Dikeç, Ankara'da Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören gazilere moral ziyaretinde bulundu. Ziyarette Dikeç'e, hastane başhekimi Prof. Dr. Engin Koyuncu eşlik etti.

Gazilerle anlamlı buluşma

Milli atıcı Yusuf Dikeç, hastanede tedavi gören yaklaşık 50 gazi ve hastane personeli ile bir araya geldi. Gaziler, Dikeç'e kendi elleriyle yaptıkları '100'üncü Yıl' temalı filografi Türk bayrağı çalışmasını hediye etti. Dikeç, gazilerle birlikte olimpiyatlardaki meşhur pozunu vererek fotoğraf çektirdi. Ardından gazilerle birlikte pasta kesen milli sporcu, bu özel anları gazilerle paylaştı.

Dikeç: Bu ülkenin gerçek sahipleri gazilerdir

Ziyaret sırasında duygularını dile getiren Yusuf Dikeç, "Bu ülkeye hizmet etmenin birçok yolu var. Ben sporcu olarak, başhekimimiz doktor olarak hizmet ediyoruz. Ancak en büyük hizmeti gazilerimiz veriyor. Gazilik mertebesine ulaşan bir insanın yaşadığı zorlukları, kayıplarını anlamak kolay değil. Bir ülke için uzvunu kaybetmek büyük bir fedakarlık. Sizler bu ülkenin gerçek sahiplerisiniz. Ne kadar dua etsek, minnettar olsak azdır. Sizler var olun." şeklinde konuştu.

Gazilere duyulan minnet

Gazilere duyduğu minneti dile getiren Dikeç, "Bu ülkenin evlatları olarak bizler, gazilere ne kadar teşekkür etsek, minnet duysak azdır. Onların yaptığı fedakarlığın bedeli yoktur ve bunu sadece yaşayanlar bilir. Onları görünce hem mutlu oluyoruz hem de onlarla bir arada olmaktan gurur duyuyoruz." dedi.

Başhekimden teşekkür

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Engin Koyuncu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Koyuncu, "Yusuf astsubayımızı, uluslararası arenada gösterdiği büyük başarıdan dolayı tebrik ediyoruz. Gazilerimizi ziyaret ederek onlara moral verdiği için kendisine teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa