Yeniden Refah Partisi'nde bir istifa daha

YRP'de Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Gülpınar'dan sonra Konya Yalıhüyük Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz da partiden istifa ettiğini açıkladı.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
03 Eylül 2024 18:08
GÜNCELLEME
03 Eylül 2024 18:52
Yeniden Refah Partisi'nde bir istifa daha
EK
Esra Koçak Editör

Yeniden Refah Partisi'nde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar'dan sonra bir istifa daha gerçekleşti. Konya'da Yalıhüyük Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, partiden ayrıldığını açıkladı. Yılmaz, belediye meclis üyelerinin de partiden istifa ettiğini ifade etti.

Yılmaz, açıklamasında şunları söyledi: 

Kararı en ince ayrıntısına kadar düşünüp aldığını belirten Mehmet Ali Yılmaz, "Gördüğümüz lüzum neticesinde Yeniden Refah Partisi'nden Belediye Başkanı olarak şahsım ve tüm Belediye Meclis Üyeleri de olmak üzere istifa etmiş bulunmaktayız. Bu kararın ilçemize, ülkemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

Kasım Gülpınar da dün istifa etmişti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Yeniden Refah Partisi'nden istifa ettiğini açıklamıştı.

Gülpınar açıklamasında, "Gündemimizi meşgul eden durumlara son vermek, Şanlıurfa'ya daha iyi hizmetlere odaklanabilmek için, halkımızın ortak görüşü ile Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevime herhangi bir siyasi partiden 'bağımsız' olarak devam etme kararını aldık" ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa