Kelepçelenen Bulgar turist yaşamını yitirdi

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, bir otelde taciz iddiası sonrası kelepçelenen Bulgaristan vatandaşı Plamen Dinev (35) hayatını kaybetti.

EK
Ersin Küçükbarak Editör
YAYINLAMA
03 Eylül 2024 22:52
GÜNCELLEME
03 Eylül 2024 23:14
Kelepçelenen Bulgar turist yaşamını yitirdi
EK
Ersin Küçükbarak Editör

Olay, dün gece saat 22.00 civarında bir otelde gerçekleşti. İddiaya göre, Plamen Dinev otelin koridorunda Rus bir çiftle karşılaştı ve çiftle arasında tartışma yaşandı. 

Tartışmanın sebebi olarak, Dinev'in kendilerine fiziksel ve sözlü tacizde bulunduğunu iddia eden Rus çift, durumu otel güvenliğine bildirdi. 

Otel güvenlik görevlileri olaya müdahale etti, ancak Dinev’i sakinleştirmekte başarılı olamadılar. Bunun üzerine, güvenlik ekipleri polise haber verdi. Alkollü olduğu belirtilen Dinev ile otel güvenlik görevlileri arasında arbede çıktı ve bu esnada güvenlik görevlileri Dinev’e kelepçe taktı.

Kalp krizi şüphesi üzerinde duruluyor

Arbede sırasında Dinev bir anda yere yığıldı. Durum üzerine otel personeli hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Dinev'in yaşamını yitirdiğini tespit etti. İlk belirlemelere göre, Dinev'in kalp krizi geçirmiş olabileceği düşünülüyor. Dinev’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Kuşadası Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Soruşturma başlatıldı

Olayla ilgili soruşturma başlatan Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, otelin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Bu kapsamda, 2’si özel güvenlik görevlisi olmak üzere toplam 14 otel çalışanı ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı.

Gözaltındaki 14 kişi adli kontrolle serbest

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 14 kişi, adliyeye sevk edildi ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa