İzmir'de 2 kişiyi öldüren gaspçının görüntüleri ortaya çıktı

İzmir'de 2 kişiyi öldürüp 2 kişiyi de yaralayan gaspçı uyuşturucu haplarla yakalanırken suç makinesinin olaylara ilişkin görüntüleri ortaya çıktı.

EK
Ersin Küçükbarak Editör
YAYINLAMA
04 Eylül 2024 02:17
GÜNCELLEME
04 Eylül 2024 02:17
İzmir'de 2 kişiyi öldüren gaspçının görüntüleri ortaya çıktı
EK
Ersin Küçükbarak Editör

Cinayetten cezaevine girmiş ve denetimli serbestlik şartıyla tahliye edilmiş olan Şengün, 27 Ağustos'ta Torbalı ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda çalışan bir kişiyi döverek parasını gasbetmesiyle suç zincirine başladı. Olayların devamında taksici Arif Karabacak'ı öldüren, bir market çalışanını ağır yaralayan ve mezarlıkta bir kişiyi daha öldürüp parasını ve aracını gasbeden Şengün, İzmir'de korku saçtı.

İlk hedef akaryakıt istasyonundaki pompacı oldu

Bülent Şengün, 27 Ağustos'ta Torbalı'da bir akaryakıt istasyonunda çalışanı darp edip 10 bin TL'yi gasbetti.

Taksiciyi ensesinden vurdu

Kaçışının ardından 31 Ağustos'ta Ayrancılar Mahallesi'nde taksici Arif Karabacak'ın aracına bindi ve onu Yazıbaşı Mahallesi'nde bir tarlaya götürdü. Karabacak'ı ensesinden vurup öldüren Şengün, taksiyi çalıştıramayınca araçtaki parayı aldı ve yaya olarak kaçtı.

Markette 16 yaşındaki İlayda’yı yaraladı

Torbalı'da bir markete giren Şengün, soygun sırasında kendisine direnen 16 yaşındaki İlayda Algar'ı tabancayla vurdu.

 İlayda ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, Şengün kaçmaya devam etti. Bölgeye sevk edilen polis ve jandarma ekipleri, Şengün’ü yakalamak için yoğun bir çalışma başlattı.

Kornaya basıp kurtuldu

Bir sonraki hedefi, Karabağlar'da bir bankamatikte para çeken Ali S. oldu. Onu takip eden Şengün, Ali S.'nin aracına zorla binerek kendisini tehdit etti. Ali S., kornaya basıp yardım çağrısında bulununca, Şengün paniğe kapılıp olay yerinden kaçtı.

Mezarlıkta bir cinayet daha

Şengün, Paşa Köprü Mezarlığı'nda karşılaştığı Engin Ket'i öldürdü ve parasını çalıp, aracını gasbetti. 

Daha sonra bir alışveriş merkezine giden Şengün, burada da bir kişiyi darbederek parasını aldı.

Menderes’te yakalandı

Polis ekiplerinin yoğun takibi sonucunda, Menderes ilçesi Gümüldür Mahallesi'nde yakalandı. Üzerinde yapılan aramada, ecstasy olarak bilinen uyuşturucu haplar bulundu.

Suçlarını uyuşturucuya bağladı

Emniyetteki ifadesinde, Bülent Şengün, uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve işlediği tüm bu suçları uyuşturucunun etkisiyle gerçekleştirdiğini söyledi. Suçlarını para bulmak için işlediğini belirten Şengün, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kamera görüntüleri ortaya çıktı

Olayla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde, Şengün'ün gaspları ve saldırıları an be an kaydedildi.



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa