Fenalaşıp düştüğü traktörün altında öldü

Bursa'da meydana gelen korkunç olayda fenalaşıp, düştüğü traktörün altında kalıp öldü. Olay yerinden görüntüler ve yaşananlar...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
04 Eylül 2024 05:50
GÜNCELLEME
04 Eylül 2024 05:50
Fenalaşıp düştüğü traktörün altında öldü
DHA
Kaynak DHA

Bursa'nın Orhangazi ilçesi Arapzade Mahallesi'nde meydana gelen kazada, 68 yaşındaki Hüseyin Karaman, kullandığı traktörden düşerek hayatını kaybetti. Olay, saat 21.00 sıralarında gerçekleşti.

Karaman, 16 VP 713 plakalı traktörüyle evine doğru seyir halindeyken aniden fenalaştı ve dengesini kaybederek araçtan düştü. İlerlemeye devam eden traktör, Karaman'ın üzerinden geçtikten sonra park halindeki 16 RCM 59 plakalı bir minibüs ve 41 AFY 786 plakalı bir otomobile çarparak durabildi.

Karaman, Hastanede Hayatını Kaybetti

Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Hüseyin Karaman, ilk müdahalenin ardından Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, doktorların tüm müdahalelerine rağmen Karaman kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Yakınları Gözyaşlarına Boğuldu

Hüseyin Karaman'ın ölüm haberi, hastaneye gelen yakınlarını derin üzüntüye boğdu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Türkiye'deki trafik kazalarının başlıca üç nedeni

Hız ihlali

Trafik kurallarına uymayarak aşırı hız yapma, kazaların en yaygın nedenlerinden biridir. Hız limitlerinin üzerinde seyretmek, sürücülerin araçlarını kontrol etmelerini zorlaştırır ve kaza riskini artırır.

Alkollü araç kullanımı

Alkollü sürüş, sürücülerin reflekslerini ve karar verme yeteneklerini olumsuz etkiler. Bu durum, kazalara yol açan önemli faktörlerden biridir.

Dikkatsizlik ve tedbirsizlik

Sürücülerin yola odaklanmaması, cep telefonu kullanımı, yorgunluk gibi dikkat dağınıklıkları, kazaların üçüncü büyük nedenidir. Bu tür ihmal ve tedbirsizlikler, ani karar verme durumlarında kazaya neden olabilir.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa