Kayseri'deki telefon hırsızlığı görüntülendi...

Kayseri'de telefon çalan A.E.Ç. (19), polis tarafından yakalandı. Şüphelinin telefonu çaldığı anlar kaydedildi...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
04 Eylül 2024 07:10
GÜNCELLEME
04 Eylül 2024 07:10
Kayseri'deki telefon hırsızlığı görüntülendi...
DHA
Kaynak DHA

Kayseri'de bir iş yerinden telefon çalan 19 yaşındaki A.E.Ç., polis tarafından yakalandı. Şüphelinin hırsızlık anı, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, bir iş yerinden telefon çalan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. 

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, hırsızın A.E.Ç. olduğunu tespit etti. Şüpheli, adresine yapılan operasyonla yakalandı. A.E.Ç.'nin daha önce 5 suç kaydının olduğu öğrenildi ve gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Olay anı ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, A.E.Ç.'nin tezgaha uzanarak telefonu aldığı anlar net bir şekilde görüldü.

Kayseri'de 3 iş yeri küle döndü

Kayseri'de bir bahçe mobilya imalathanesinde çıkan yangın, 2 iş yerine daha sıçrayarak büyük hasara yol açtı. Yaklaşık 2 saat süren yoğun müdahale sonucunda kontrol altına alınan yangında, 3 iş yeri tamamen kullanılamaz hale geldi.

Yangın, saat 21.30 civarında Ağaçişleri Sitesi 40'ıncı Cadde'deki 2 katlı bir iş yerinde başladı. Bahçe mobilya imalathanesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, alt katta bulunan ahşap mobilya atölyesi ve yan taraftaki çelik kapı imalathanesine de yayıldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için yoğun bir çalışma başlattı ve yaklaşık 2 saat süren müdahale sonucunda yangın kontrol altına alındı. Olay sonucunda 3 iş yeri kullanılamaz hale gelirken, yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa