Burdur'da baba ve oğluna silahlı saldırı...

Burdur'un Gölhisar ilçesinde meydana gelen olayda baba ve oğlu silahlı saldırıda öldürüldüler... İşte olaya dair detaylar ve yaşananlar...

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
04 Eylül 2024 07:28
GÜNCELLEME
04 Eylül 2024 07:28
Burdur'da baba ve oğluna silahlı saldırı...
AA
Kaynak AA

Konak Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı'nda gerçekleşen olayda, 42 yaşındaki M.K., iş yerlerinin önünde bulunan Ramazan Tin (53) ve oğlu Muharrem Tin'e (32) pompalı tüfekle ateş açtı.

Olayın ardından yapılan ihbarla sağlık ve polis ekipleri hızla bölgeye sevk edildi. Sağlık görevlileri, Ramazan Tin'in olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Ağır yaralanan Muharrem Tin ise ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı; hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olayın ardından aracıyla kaçan zanlı M.K., Tefenni ilçesinde polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olayın, taraflar arasındaki alacak verecek meselesinden kaynaklanan bir husumet nedeniyle meydana geldiği iddia edildi. Ramazan Tin'in cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından Gölhisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olay anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, M.K.'nin koşarak olay yerine geldiği ve pompalı tüfekle önce Ramazan Tin'e, ardından Muharrem Tin'e ateş ettiği açıkça görülüyor.

Esnafın oğlu da hayatını kaybetti

Konak Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı'nda babası Ramazan Tin'in (53) hayatını kaybettiği silahlı saldırıda ağır yaralanan Muharrem Tin (32), kaldırıldığı Burdur Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Dün gerçekleşen olayda, 42 yaşındaki M.K., iş yerlerinin önünde Ramazan Tin ve oğlu Muharrem Tin'e pompalı tüfekle ateş açmıştı. İlçede damlama sulama sistemleri satıcısı olarak bilinen esnaf Ramazan Tin, olay yerinde yaşamını yitirirken, oğlu Muharrem Tin ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Saldırı anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansımıştı. Olayın ardından kaçan zanlı M.K., Tefenni ilçesinde polis tarafından yakalanmıştı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa