Trabzonspor'da sürpriz ayrılık...

Trabzonspor, Mısırlı kanat oyuncusu Mahmoud Trezeguet'nin sezon sonuna kadar Katar ekibi Al Rayyan'a kiralandığını duyurdu.

AY
Arif Yücel Editör
YAYINLAMA
04 Eylül 2024 08:25
GÜNCELLEME
04 Eylül 2024 08:25
Trabzonspor'da sürpriz ayrılık...
AY
Arif Yücel Editör

Trabzonspor, Mısırlı kanat oyuncusu Mahmoud Trezeguet'nin sezon sonuna kadar Katar ekibi Al Rayyan'a kiralandığını açıkladı.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Mahmoud Ahmed İbrahim Hassan'ın, Al Rayyan FC'ye sezon sonuna kadar bedelsiz olarak geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır" ifadeleri yer aldı.

Trezeguet, Trabzonspor formasıyla geçirdiği 2 yıl boyunca çıktığı 76 resmi maçta 25 gol atıp 16 asist yaparak dikkat çekici bir performans sergiledi.

Trezeguet, Premier Lig takımlarından Aston Villa ve Süper Lig ekibi Trabzonspor'da da forma giymiştir. Kariyerine Mısır'da Al Ahly kulübünde başlayan Trezeguet, daha sonra Belçika'da Anderlecht ve Türkiye'de Kasımpaşa takımlarında oynamıştır.

Hızlı, teknik ve ofansif bir oyuncu olan Trezeguet, Mısır millî takımının da önemli bir oyuncusu olup, Afrika Uluslar Kupası ve Dünya Kupası gibi büyük turnuvalarda ülkesini temsil etmiştir. Sahadaki mücadeleci ruhu ve çabukluğu ile tanınır.

Trabzonspor'da beşinci Şenol Güneş dönemi

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan boşalan teknik direktörlük görevine Şenol Güneş getirildi. Başkan Ertuğrul Doğan ile İstanbul'da bir araya gelen Şenol Güneş, bordo-mavili ekibin yeni teknik direktörü olarak göreve başladı. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada 3 gün izin yapacak olan Trabzonspor, Perşembe günü Şenol Güneş yönetiminde hazırlıklarına başlayacak.

Bu, Şenol Güneş'in Trabzonspor'daki 5. dönemi olacak. Güneş, en son 2009-2013 yılları arasında Trabzonspor'u çalıştırmış ve 145 maçta 1.76 puan ortalaması yakalamıştı. Tecrübeli teknik adam, daha önce 1988-89, 1993-97, 2005 ve 2009-2013 yılları arasında Trabzonspor'da görev yapmış ve bu süre zarfında 4 farklı dönemde 4 kupa kazanmayı başarmıştı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa