Instagram, hikayelere yorum özelliği getiriyor!

Instagram, her geçen gün kendini geliştirmeye devam ediyor. Sosyal medya platformu yeni bir özellikle kullanıcısının karşısına çıkacak.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
04 Eylül 2024 09:34
GÜNCELLEME
04 Eylül 2024 10:17
Instagram, hikayelere yorum özelliği getiriyor!
Ecem Çetin Editör

En popüler sosyal medya platformlarından birisi olan Instagram, milyonlarca insan tarafından kullanılıyor. 

İnsanların birbirleriyle iletişime geçtiği, fotoğraflarını ve videolarını paylaşabildiği platform, gelişen yeni özellikleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor. 

Hikayelere yorum yapılacak 

kullanıcıların birbirleriyle daha fazla etkileşime geçebilmesi için yeni bir özelliği test ediyor. Popüler sosyal medya platformu, kısa süre içinde hikayelere doğrudan yorum yapma imkanı sunmayı planlıyor. 

Bu yeni özellikle sayesinde, kullanıcılar beğenmek ya da yanıt vermek dışında yorumda bırakabilecekler.

Kullanıcılar, dilerlerse hikayelerine yorum yapılmasını engelleyebilecek. Yani, yorum özelliği tamamen kişisel tercihlere göre ayarlanabilecek.

Meta CEO'su Mark Zuckerberg, bu yeni özelliği şirketin kanalında paylaştığı bir ekran görüntüsüyle duyurdu. Instagram Başkanı Adam Mosseri de daha önce hikayelerin platformun en popüler özelliklerinden biri olduğunu vurgulamış ve bu formatın, ana akışta içerik paylaşmaktan daha sık kullanıldığını ifade etmişti.

Instagram’ın bu yeniliği, platformda etkileşimi artırmayı ve kullanıcı deneyimini zenginleştirmeyi amaçlıyor.

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Türkiye'de sosyal medya platformu Instagram'a erişim engeli getirilmişti. Platforma erişim sağlayamayan kullanıcılar, VPN üzerinden giriş yapmıştı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa