Su Burcu Yazgı Coşkun ve Burak Deniz arasında kaç yaş var?

Bir Gece Masalı dizisinin yıldızları Su Burcu Yazgı Coşkun ve Burak Deniz'in arasındaki yaş farkı gündem oldu. Peki, aralarında kaç yaş var?

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
04 Eylül 2024 09:58
GÜNCELLEME
04 Eylül 2024 10:45
Su Burcu Yazgı Coşkun ve Burak Deniz arasında kaç yaş var?
Ecem Çetin Editör

Su Burcu Yazgı Coşkun ve Burak Deniz'in başrolünü paylaştığı, ATV'nin yeni dizisi Bir Gece Masalı dizisi ekran yolculuğuna başladı.

Komiser Mahir'in ve Yörük kızı Canfeza'nın Pamukkale'den İstanbul'a uzanan bir aşk hikayesini anlatan dizi ilk bölümüyle ekrana geldi. 

Yeni sezonun başlayan ilk dizisi olan, sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Bir Gece Masalı, büyük bir ilgiyle izlendi. 

Ekranlarda fırtınalar yaratmaya hazırlanan, adını unutulmazlara yazdırmaya amaçlayan dizi, sahneleriyle oldukça konuşuldu. 

Özellikle dizinin başrol oyuncuları Su Burcu Yazgı Coşkun ve Burak Deniz'in sahneleri sosyal medyada oldukça gündem oldu. 

Aralarındaki yaş farkı oldukça tartışılırken, insanlar Su Burcu Yazgı Coşkun ve Burak Deniz arasında kaç yaş var? sorunu araştırmaya başladı. 

Su Burcu Yazgı Coşkun 19 yaşındayken, Burak Deniz ise 33 yaşında. İki oyuncunun arasında 14 yaş fark var. 

Bir Gece Masalı'nın yıldızları arasındaki yaş farkı oldukça gündem oldu.

Sevilen dizi salı akşamlarına damgasını vuracak. 

Yapımını NGM'nin yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün üstlendiğin dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Diziyi, Eda Tezcan kaleme alıyor.  

Dizinin oyuncu kadrosunda, Yıldız Kültür, Kerem Aslanoğlu, Gürkan Uygun, Nazan Diper, Kenan Bal, Emel Çölgeçen, Mesut Akusta, Ecem Çalhan, İrem Altuğ, Rüçhan Çalışkur, Eren Vurdem ve Özlem Türkad yer alıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa