Bir Gece Masalı dizisi nerede çekiliyor?

ATV'nin yeni dizisi Bir Gece Masalı dün akşam ekran yolculuğuna başladı. Peki, Bir Gece Masalı dizisi nerede çekiliyor? İşte detaylar...

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
04 Eylül 2024 10:32
GÜNCELLEME
04 Eylül 2024 10:45
Bir Gece Masalı dizisi nerede çekiliyor?
Ecem Çetin Editör

Başrolünde Su Burcu Yazgı Coşkun ve Burak Deniz'in yer aldığı, kadrosunda ise Yıldız Kültür, Kerem Aslanoğlu, Gürkan Uygun, Eren Vurdem gibi ünlü isimlerin buluştuğu yeni dizi Bir Gece Masalı dizisi ekran yolculuğuna başladı.

ATV'de izleyici karşısına çıkan, Komiser Mahir'in ve Yörük kızı Canfeza'nın masalsı aşk hikayesini anlatan dizi dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi.

Yeni sezonun başlayan ilk dizisi olan, sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Bir Gece Masalı, büyük bir ilgiyle izlendi.  

Ekranlarda fırtınalar yaratmaya hazırlanan, adını unutulmazlara yazdırmaya amaçlayan dizi, sahneleriyle oldukça konuşuldu. 

Görsel güzelliği ile de göz dolduran ve manzaralarıyla kendine hayran bırakan bırakan dizinin nerede çekildiği merak ediliyor. 

Dizinin çekimleri nerede? 

Peki,  Bir Gece Masalı dizisi nerede çekiliyor? Bir Gece Masalı dizisinin çekim yapıldığı ilk hangisi?

Dizinin çekimleri Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yapılmaktadır. Bir Gece Masalı'nın ilerleyen bölümleri İstanbul'da bulunan Asaf Bey konağına taşınacak. 

Yapımını NGM'nin yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün üstlendiğin dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Diziyi, Eda Tezcan kaleme alıyor.  

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa