Burdur'da 'alacak' tartışması cinayetle sonuçlandı: O anlar kamerada

Burdur'da M.K. isimli kişi, husumetli olduğu Ramazan Tin ve oğlu Muharrem Tin'i pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Olay anı, güvenlik kamerasına yansıdı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
04 Eylül 2024 10:54
GÜNCELLEME
04 Eylül 2024 11:21
DHA
Kaynak DHA

Burdur'un Gölhisar ilçesinde, alacak tartışması trajediyle sonuçlandı.

Olay, dün akşam saat 19.00 sularında Gölhisar ilçesi Konak Mahallesi'nde yaşandı. 

İddiaya göre, damlama su boruları ticaretiyle uğraşan 53 yaşındaki Ramazan Tin ve 30 yaşındaki oğlu Muharrem Tin, M.K. ile alacak meselesi yüzünden husumetliydi. 

Ramazan ve Muharrem Tin, M.K. ile bir araya gelerek bu konu üzerinde tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetini arttırması üzerine M.K. yanında getirdiği pompalı tüfekle baba-oğula ateş açtı ve ardından hızla olay yerinden kaçtı.

Sağlık Ekipleri Hemen Müdahale Etti

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, Ramazan Tin'in olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Ağır yaralanan Muharrem Tin ise ilk müdahalenin ardından Gölhisar Devlet Hastanesi'ne, oradan da Burdur Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek ameliyata alındı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Muharrem Tin de hayatını kaybetti.

Zanlı Kısa Sürede Yakalandı

Cinayeti işledikten sonra otomobiliyle Burdur yönüne doğru kaçan M.K., Tefenni ilçesinde polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Zanlının ilk ifadesinde, "Alacağım vardı, ödemediler. Canıma tak etti. Ondan oldu" dediği öğrenildi.


Olay Anı Kamerada

Cinayet anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, M.K.'nin elinde tüfekle Ramazan Tin ve oğlu Muharrem Tin'e doğru koştuğu, önce baba Ramazan Tin'e, ardından da oğlu Muharrem Tin'e ateş ettiği görülüyor. Daha sonra zanlı, otomobiline binerek hızla olay yerinden uzaklaştı.


Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa