Balıkçılar Akçakoca Limanı'na bol palamutla döndü

Balıkçılar, Düzce'nin Akçakoca ilçesindeki limana bol miktarda palamut ile birlikte döndü. Palamut bakımından zengin bir sezon olacağa benziyor.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
04 Eylül 2024 11:00
GÜNCELLEME
04 Eylül 2024 11:10
Balıkçılar Akçakoca Limanı'na bol palamutla döndü
AA
Kaynak AA

Akçakoca'da balıkçılar palamut bolluğuyla döndü

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde balıkçılar, Karadeniz'e açıldıktan sonra bol miktarda palamutla limana geri döndü.

Balıkçılar Karadeniz'de bereketli av sezonu geçiriyor

Batı Karadeniz'in önemli balıkçı limanlarından biri olan Akçakoca'da, balıkçılar tekneleriyle açıldıkları denizden avladıkları palamutları kasalara doldurarak sabahın erken saatlerinde limana döndü. Limana gelen balıkçılar, kasalara istifledikleri palamutları satışa hazırladı.

Palamutlar çevre illere gönderildi

Akçakoca Limanı'nda sevkiyat araçlarına yüklenen palamutlar, çevre il ve ilçelere balıkçı tezgahlarını süslemek üzere yola çıktı. Bölge balıkçıları, sezonun bereketli geçmesinden memnun görünüyor.

Balıkçılar sezondan umutlu

Balıkçılardan Haydar Yaman, bu sezon palamutun bol olduğunu ifade ederek, "Umarız bu durum devam eder ve vatandaşlarımız bu yıl uygun fiyatlara balık yiyebilir." dedi. Bir diğer balıkçı Gürol Alpan ise bu yılın geçen seneye göre çok daha iyi başladığını belirtti.

Palamut fiyatları düşüşte

Akçakoca'da balıkçı tezgahlarında palamutun 3 tanesi 200 liradan satışa sunuluyor. Sezonun bereketli geçmesiyle birlikte, palamut fiyatlarının daha da düşmesi bekleniyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa